“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 3 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 3 Μαρτίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Το βάρος στην έδρα ρίχνει ο ΟΦΗ

Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει εξασφαλίσει μια σημαντική διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, όμως εκείνο που επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να επικυρωθεί το ταχύτερο δυνατό -και βαθμολογικά- η παραμονή ώστε στη συνέχεια να πέσει το βάρος στις δύο ημιτελικές αναμετρήσεις με τον Π AO καθώς στον ΟΦΗ δεν κρύβουν τις υψηλές βλέψεις που έχουν στον θεσμό αυτό.
Ετσι το βάρος των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου στρέφεται στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Γιάννινα και Απόλλωνα στα οποία θα επιδιώξουν να φτάσουν στην απόλυτη βαθμολογική συγκομιδή που θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν την προσοχή τους στα ματς του Κυπέλλου. Με δεδομένη την κατάσταση αυτή ο Σα Πίντο και οι παίκτες ξεκινούν την προετοιμασία για την αναμέτρηση που ακολουθεί και στην οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμος και ο Μπούρμπος αλλά και ο Σίσιτς. Οσον αφορά τον Μπανούση που συμπλήρωσε έσσερις κίτρινες η απόφαση του Ρικάρντο Σα Πίντο αναφορικά με το ματς στο οποίο θα εκτίσει την ποινή του θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι αύριο.

Sportday

Σωτηρία στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”

Τους 37 βαθμούς είχαν θέσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ ως στόχο για τη σωτηρία και μετά από το «Χ» με τον Αρη απομένει μία νίκη για να ξεγνοιάσουν μια και καλή στο Ηράκλειο. Οι «μελανόλευκοι» ποντάρουν στο ότι έχουν δύο συνεχόμενα ματς στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το μεσημέρι και με τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική, θέλουν και μπορούν, λοιπόν, να ξεμπερδέψουν μία ώρα αρχύτερα, ώστε ν’ αφοσιωθούν από εκεί και πέρα στο Κύπελλο, στους δύο ημιτελικούς αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

Goal

Στα δύο παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ» με ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο κρίνονται σε έναν βαθμό οι δύο στόχοι του ΟΦΗ στη φετινή σεζόν. Η νίκη στον αγώνα της Κυριακής θα οριστικοποιήσει την παραμονή στην κατηγορία και πλέον οι Κρητικοί με αυτοπεποίθηση και απαλλαγμένοι από το άγχος θα υποδεχτούν στο πρώτο ματς κυπέλλου τους «πράσινους», θέλοντας να κάνουν βήμα πρόκριση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook