«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Ο… βιονικός της ομάδας
Ο ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΗ! ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.
 Στον ΟΦΗ προσπαθούι φέτος να… χωρέσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και σε γενικές γραμμές τα πάνε πολύ καλά. Εχουν εδραιωθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αυτό πάντως επιφέρει επιβάρυνση και το rotation από τον Σα Πίντο. Σε πολλές περιπτώσεις κρίνεται επιβεβλημένο. Ο Τριποτσέρης ( όμως είναι ο μοναδικός παίκτης των Κρητικών που ως τώρα έχει «τραβήξει» όλο το… λούκι.
Ο έμπειρος στόπερ έχει αγωνιστεί και στα 30 φετινά τους ματς 24 για το πρωτάθλημα και 6 για το Κύπελλο. Μάλιστα στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όλα είναι 90λεπτα. Μόνο στη Βέροια αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό βγήκε αλλαγή. Συνολικά ο κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί ως τώρα σε 2.678 αγωνιστικά λεπτά και είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα της ομάδας.
Αμέσως μετά ακολουθούν ο Μιλιάζες με 2.558′. ο Μακρής με 2.528′. ο Ζε Εντουάρντο με 2.281′.
ο Μπούρμπος με 2.25V και ο Παπάζογλου με 2.235′.
Τη στιγμή μάλιστα που ο ΟΦΗ έχει αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα. Τις τελευταίες 40 ημέρες οι Κρητικοί έχουν δώσει 10 ματς και αν υπολογίσει κάποιος και τα ταξίδια, οι παίκτες έχουν «φορτωθεί» αρκετά. Για αυτό άλλωστε ο Σα Πίντο «χαμήλωσε» χθες τους ρυθμούς, για όσους ήταν στην αποστολή του αγώνα της Νέας Σμύρνης.
• Ο σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ θα βραβεύσει, εκ μέρους όλων των φίλων της ομάδας, τον Πίτσο πριν το αυριανό ματς. Ο έμπειρος μπακ του Εργοτέλη. έχει γράψει τη δική του ιστορία με την φανέλα του ΟΦΗ.
• Για το ματς της Δευτέρας δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φραγκουλάκης και ο ανέτοιμος Νούνιες.
«ΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
Οι φίλοι του ΟΦΗ έχουν «ζεσταθεί» αρκετά από τη πορεία της ομάδας και αύριο στο Παγκράτιο αναμένεται να κάνουν… κατάληψη.
Ηδη η ζήτηση για τα εισιτήρια που έχει πάρει η ομάδα είναι πολύ μεγάλη, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας έχουν προμηθευτεί εισιτήρια απευθείας από την πλευρά του Εργοτέλη.
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το Κύπελλο
 Η επικύρωση της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την εξαιρετική ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΟΦΗ. Στοιχείο που θεωρείται αρκετά σημαντικό για την εξέλιξη του αυριανού τοπικού ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Με δεδομένη τη βαθμολογική άνοδό του, ο Σα Πιντο και οι παίκτες θα πάνε χωρίς άγχος στο αυριανό παιχνίδι, θέλοντας να προσθέσουν έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών στα τελευταία παιχνίδια. Η κατάσταση αυτή μάλιστα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του ΟΦΗ ως το αντίδοτο στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και από το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει σε συγκεκριμένους παίκτες, αποφεύγοντας το εκτεταμένο ροτέισον. Και αύριο, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχτεί στους παίκτες που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες, με εξαίρεση την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λαμπρόπουλο, Φραγκουλάκη, Νούνιες, ενώ ο Μπαρέιρο θα υπολογίζεται σαν εναλλακτική λύση. Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού θα ανακοινωθούν μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook