«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
GOAL: Ο Γολγοθάς των 38 ημερών για τον ΟΦΗ
Ο Γολγοθάς των 38 ημερών για τον ΟΦΗ, με την εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Πανιώνιου ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε ιδανικά το δυσκολότερο κομμάτι της σεζόν. Οι Κρητικοί σε 38 μέρεςέδωσαν 10 παιχνίδια με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Διάστημα στο οποίο η ομάδα του Σα Πίντο ξέμπλεξε οριστικά από τις περιπέτειες, ενώ σφράγισε και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εν τω μεταξύ χθεςο Ντουντού παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της  24ns αγωνιστικής και δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά για το εξαιρετικό ξεκίνημά του με τη φανέλα του ΟΦΗ.
Sportday: «Είναι κάτι μαγικό!»
«Είναι κάτι μαγικό!» ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ! ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Εντυπωσιακό είναι, αν μη τι άλλο. το ξεκίνημα τον Ντουντού στον ΟΦΗ! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χ αφ μίλησε για τον ίδιο και τους στόχους της ομάδος του. στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό.
OΘανάσης Παπάζογλου δήλωσε γιο το ματς μείον Εργοτέλπ: «θα είναι παιχνίδι-γιορχή για το Ηράκλειο και την Κρήτη. Εύχομαι να νικήσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια πιο αισιόδοξα».
Οταν προχθές απέναντι στον Πανιώνιο, ήρθε πάλι από τον πάγκο και βρήκε εκ νέου δίχτυα σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του μέσα στη Νέα Σμύρνη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί. όπου οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.
«Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσοι είναι μέλη της ομάδας», δήλωσε ο Ντουντού και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για τη φήμη της ομάδας, αλλά και για μένα. Σημαντικότερο, όμως.
όλων είναι ότι έφθασε η ομάδα στην επιτυχία. Π’ αυτό προσπαθούμε όλοι μας. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους».
Ο Ντουντού παραδέχθηκε ότι «δεν μου έχει τύχει ξανά στην καριέρα μου στην πρώτη μου επαφή με την μπάλα να βάλω γκολ να κερδίσει η ομάδα και να πάρω και βραβείο. Είναι κάτι εκπληκτικό, κάτι μαγικό! Τις εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για να μπορέσω να είμαι έτοιμος. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο να παίξω και τώρα θέλω να γίνομαι ακόμα καλύτερος. Με βοηθάει πολύ το καλό ξεκίνημα. Ηρθα ξανά στην Ελλάδα να απολαύσω το ποδόσφαιρο και να ζήσω πάλι σημαντικές στιγμές».
Σε ό.τι αφορά το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Εργοτέλπ: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε πάθος σε όλη τη διάρκεια του. Είναι πολύ σημαντικό για τέτοιους αγώνες».
Εν τω μεταξύ, η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι αυτό που προβληματίζει τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Μπορεί ο ΟΦΗ να νίκησε Πανθρακικό και Πανιώνιο, αλλα έδειξε σημάδια κόπωσης. Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα κόντρα στον ΕργοτέλH. Κατά τ’ άλλα. ο ενθουσιασμός από την πρόκριση καλά κρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ και των οπαδών του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook