Με… μια βαλίτσα στο χέρι ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν πρέπει και δεν μπορεί να μένει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καθώς μπροστά του έχει ένα άλλο ντέρμπι, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σήμερα το απόγευμα, στις 4.00, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ εν όψει του αυριανού ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένα ματς όπου ο ΟΦΗ θα πάει “πληγωμένος” καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζόρο και μένει να φανεί πως θα ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα. Βέβαια, υπάρχει και η θετική πλευρά του πράγματος αφού οι 3 βασικότατοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν μερικές ανάσες εν όψει της συνέχειας. Δεν είναι και λίγο για εκείνους που μετρούν συνεχόμενα 90λεπτα και μάλιστα δίχως να έχουν ξεκουραστεί καθόλου.

Ενδεχομένως, αυτό το στοιχείο να είναι ακόμα πιο σημαντικό εν όψει της συνέχειας μιας και ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να κάνει το 2Χ2 στα παιχνίδια που ακολουθούν (Πανθρακικός, Εργοτέλης) και να ξεσκάσει μια και καλή από το άγχος της παραμονής. Και εκεί χρειάζονται όλοι οι παίκτες, οπότε οι Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζόρο θα επιστρέψουν ξεκούραστοι και πιο δυνατοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook