Έκρηξη Φασομυτάκη και… “κλειστά στόματα” στον ΣΚΑΙ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ εξερράγη κατά την παρέμβαση του στον ΣΚΑΙ και δεν πήρε καμία απάντηση όταν κατηγόρησε τους δημιουργούς του βίντεο για ψευδή καταγραφή των γεγονότων.

Όπως ήταν φυσιολογικό, κανένας δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο ερώτημα “γιατί είναι θολή η εικόνα” ενώ την ίδια ώρα δεν υπήρξε καμία αντίδραση για την πρωτοφανή προπαγάνδα που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Φασομυτάκης

«Εγώ είμαι αυτός που παρουσιάζετε ότι χτύπησα το διαιτητή. Κατηγορείτε σε όλη την Ελλάδα έναν άνθρωπο ότι χτύπησε έναν διαιτητή. Εγώ θέλω να καθαρίσει το βίντεο να φανεί αν χτυπάω τον διαιτητή. Θέλω να βρείτε έναν άνθρωπο από τους χιλιάδες που ήταν στο γήπεδο. Είμαι αυτός που μιλάει στο διαιτητή, αυτός που ήμουν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε όλον το αγώνα, είμαι αυτός που μου ζήτησαν συγγνώμη για τα έκτροπα της Λεωφόρου.

Αυτή τη στιγμή πνίγομαι. Δεν ξέρω γιατί τα παρουσιάζετε αυτά τα πράγματα. Προσπαθείτε να παρουσιάσετε μια εικόνα ψεύτικη. Απλά μιλάω με τον διαιτητή. Έχω μπει στον αγωνιστικό χώρο και λέω του διαιτητή πως η απόφαση του γκολ ήταν λάθος. Αυτό μόνο. Είναι ψέματα αυτά που παρουσιάζεται εκεί. Έχει τελειώσει το ημίχρονο και μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο να μιλήσω στον διαιτητή, προφανώς και επιτρέπεται να μπω στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά γιατί με κατηγορείτε, επειδή μπήκα στον αγωνιστικό χώρο ή γιατί χτύπησα τον διαιτητή; Εγώ ούτε χτύπησα κανέναν, ούτε απείλησα. Επικαλούμαι τον Αστυνομικό Διευθυντή, τους χιλιάδες φιλάθλους, τους παρατηρητές. Ας βρεθεί ένας άνθρωπος να πει ότι χτύπησα τον διαιτητή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook