Ο Σα Πίντο άνοιξε την πόρτα της εξόδου και ο Όγιος την έκλεισε πίσω του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το «διαζύγιο» με το νεαρό Αργεντινό προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Όχι άδικα θα λέγαμε, για έναν παίκτη που όλοι περίμεναν περισσότερα. Ωστόσο εκείνος που κάνει το κουμάντο είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο και κανένας άλλος.

Φαινόταν από το παιχνίδι με την Καλλονή και μετά, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαζε πλάνα στο μυαλό του αναφορικά με τον ΟΦΗ του τελευταίου κομματιού της φετινής περιόδου. Η μονιμοποίηση του διδύμου Παπάζογλου – Περογαμβράκη στην γραμμή κρούσης του ΟΦΗ, η επιστροφή του Κουτσιανικούλη και η μεταγραφή του Σίσιτς έδειχναν ότι στα πλάνα του δεν χωρούσε ο Μάικλ Όγιος.

Και πράγματι, στα τελευταία παιχνίδια ο Αργεντινός δεν έβρισκε χώρο στην 11αδα του ΟΦΗ με την τελευταία του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα να χρονολογείται στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ κόντρα στην Καλλονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μια εβδομάδα ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε μια πολύωρη συζήτηση με τον Μάικλ Όγιος όπου ο Πορτογάλος τεχνικός του ανέλυσε ότι δεν τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα και πως αν παραμείνει στην ομάδα, τότε δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τότε, ο νεαρός Αργεντινός τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον ΟΦΗ. Το τετ α τετ του Σα Πίντο με τον Όγιος παρέμεινε κρυφό αν και είχαν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του.

Η τελευταία πράξη γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Μάικλ Όγιος. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ΠΑΕ είχαν να λένε τα καλύτερα λόγια για τον 23χρονο Αργεντινό που μέχρι και την τελευταία στιγμή έδειξε ότι επρόκειτο για έναν άριστο χαρακτήρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook