Μαγική εικόνα το 1-1, πάτησε τον ΠΑΟ αλλά δεν τον κέρδισε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό σε όλο το 90λεπτο αλλά μια απόφαση του Κουτσιαύτη τον ανέστησε δίνοντας του τον βαθμό της ισοπαλίας!

Με την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων αγώνων, ο Σα Πίντο κράτησε τους 10 του κυπέλλου και έβαλε τον Κουτσιανικούλη αντί του τραυματία Λαμπρόπουλου. Με φόρα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι – έκλεισε τους χώρους προς την περιοχή του Φερνάντεζ – και ξεκίνησε την πίεση προς τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλούσαν καθόλου με τον ΟΦΗ μάλιστα να τους υποχρεώνει σε αρκετά λάθη.

Με την πάροδο του χρόνου, ο ΟΦΗ έφτανε πολύ εύκολα στην περιοχή του Καπίνο ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν είχε δημιουργήσει ούτε υποψία φάσης. Ο ΟΦΗ χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παπάζογλου και μετά από 2 λεπτά, ο Κουτσιαύτης βάζει… το γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ κάνει καθαρό φάουλ, ο Αρτινός ρέφερι δεν δίνει τίποτα και ενώ είναι μπροστά στην φάση με τον Κλωναρίδη να σκοράρει μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Ο ΟΦΗ δεν πτοήθηκε και με την έναρξη του δευτέρου ημίχρόνου συνέχισε να πιέζει τον Παναθηναϊκό να μένει σε παθητικό ρόλο. Σε διάστημα 17 λεπτών, ο ΟΦΗ χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Παπάζογλου να σουτάρει άουτ και τον Περογαμβράκη να κάνει το πλασέ και ο Κουτρουμπής να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Ο Αναστασίου βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τους Μπαϊράμι, Μέντες προκειμένου να πάρει τον έλεγχο του κέντρου.

Ο Σα Πίντο τα έπαιζε όλα για όλα στο τελευταίο 10λεπτο περνώντας τον Μπούρμπο σε θέση στόπερ και στο 84′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Ροβύθη με τον Κουτσιαύτη να δείχνει την βούλα του πέναλτι και ο Ζε ευστοχώντας έκανε το 1-1!

Ο ΟΦΗ πίεσε στο τελευταίο 10λεπτο για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη όμως ο Παναθηναϊκός με μαζική άμυνα κατάφερε να κρατήσει το 1-1 που δεν το δικαιούταν βάσει της εικόνας που παρουσίασε στο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook