“Δεν απαντάμε στις προκλήσεις”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι φίλων ΟΦΗ ΚΡΗΤΕΣ 4 και “Snakes” δίνουν μήνυμα συμπαράστασης στην ομάδα και εφιστούν την προσοχή όλων όσων βρεθούν σήμερα στο “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ομάδα μας δίνει σήμερα ένα σημαντικό αγώνα απέναντι σε ένα αντίπαλο με τον οποίο μας χωρίζουν πολλά! Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες και ο προπονητής θα δώσουν το 110% των δυνάμεων τους για τη νίκη!! Αντίστοιχα κι εμεις πρέπει να εφοδιαστούμε με πάθος και φωνή και να φωνάζουμε ασταμάτητα για την ΟΜΙΛΑΡΑ μας!!!

Οι αντίπαλοι γνωρίζουν ότι τους έχουμε ιδιαίτερη «αδυναμία» και θα θελήσουν, με προκλήσεις, να το εκμεταλλευτούν! Δεν απαντάμε στις προκλήσεις τους! Δεν ασχολούμαστε μαζί τους! Περιφρουρούμε το Ναό μας και στήνουμε το καθιερωμένο μας πάρτι στην κερκίδα! Είμαστε η καλύτερη έδρα του Πρωταθλήματος και θα το αποδείξουμε για ακόμα μια φορά οδηγώντας τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε μια μεγάλη νίκη!!!

Ο Ο.Φ.Η είναι η αρρώστεια μας και το Γεντί Κουλέ το γιατρικό μας!!!! Γι αυτό και προσέχουμε την έδρα μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί!!!

Πάμε ΔΥΝΑΤΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ Όμιλε και εμείς θα είμαστε δίπλα σου!!!!

 

ΚΡΗΤΕΣ-4, 2003 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES-4  HERAKLION CLUB

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook