«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου , μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Μέσα ο Ντουντού!
Η έκπληξη από πλευράς Σα Πίντο παρέπεμπε στο να συμπεριλάβει τον Ντουντού στην αποστολή του ΟΦΗ για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αναμένεται να μείνει αρχικά στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Στην αποστολή μετέχει τόσο ο Σίσιτς που πήρε το βάπτισμα του πυρός κόντρα στον Πανιώνιο στο Κύπελλο όσο κι ο Μπούρμπος. Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος υπέφερε από διάταση στο δικέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στους «κυανέρυθρους», είναι πολύ πιθανό να μείνει αρχικά στον πάγκο. Αλλωστε, ο Στάθης που τον αντικατέστησε πήγε πολύ καλά και ενδεχομένως να πάρει φανέλα βασικού.
Εκτός αποστολής έμεινε, μεταξύ άλλων, ο Μπαρέιρο.
Ο 26χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε χθες από την ΠΑΕ.
Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια ενάμιση έτους.
ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ…
Εν τω μεταξύ, μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει απόψε το «Γεντί Κουλέ», καθ ότι τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.
Απόρροια των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σολντ άουτ. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τους φιλάθλους να μην πάνε τελευταία στιγμή στο γήπεδο, μια κι η αστυνομία θα αποκλείσει τον περιβάλλοντα χώρο. Στο πλευρό του ΟΦΗ θα βρεθεί ο σύνδεσμος φιλάθλων «Σακαφλιάδες». Οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων και οι αντίστοιχοι του ΟΦΗ διατηρούν καλές σχέσεις απο την εποχή της Β’ Εθνικής.
… ΚΑΙ ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ξεχνούν τον Πολυχράνη Βεζυρίδη. τον οποίο και θα τιμήσουν στο περιθώριο του αποψινού παιχνιδιού.
Ο Βεζυρίδης ολοκλήρωσε την καριέρα του στον ΟΦΗ με άσχημο τρόπο (κρούσμα ντόπινγκ), αλλά ο κόσμος δεν ξεχνάει την προσφορά του.
Τέλος, ο Παναγιώτης Κουρδάκης έμεινε χθες ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Με Ντουντού ο ΟΦΗ
Με Ντουντου ο ΟΦΗ s των Κρητικών για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Βραζιλιάνος
Πολύ σημαντική μέρα η σημερινή για τον ΟΦΗ. Ανέκαθεν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είχαν ξεχωριστό χαρακτήρα. Η νίκη για τους Κρητικούς σημαίνει πολλά και αυτός είναι ο στόχος όλων. Οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο γνωρίζουν καλό τι σημαίνει να κατακτήσουν το τρίποντο σε βάρος των «πρασίνων» και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να συνεχίσουν παράλληλα τις πολύ καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων. Η είδηση που επιφύλαξε η ανακοίνωση της 18μελούς αποστολής δεν είναι άλλη από την επιλογή του Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος χαφ συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και αν χρειαστεί, θα πέσει στη μάχη. Είναι μάλλον απίθανο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο 30χρονος σταρ, που κατέβηκε στο Ηράκλειο με σκοπό να θυμίσει και πάλι τον παλιό καλό ποδοσφαιριστή που μετρούσε συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χωράς του.
Ο Σα Πίντο δεν θα προβεί σε αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο, θέλοντας και μη θα μείνει εκτός ο τραυματίας Λαμπρόπουλος, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Με άλλα λόγια, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Φερνάντεζ, δεξιά στην άμυνα ο Μπούρμπος, αριστερά ο Μιλιάζες, με τους Ζόρο και Τριποτσέρη στο κέντρο των μετόπισθεν. Κάλαϊτζιτς και Μακρής θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, Κουτσιανικού-.
λης, Περογαμβράκης και 2ε Εντουάρντο θα είναι η μεσοεπιθετική τριάδα, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Παπάζογλου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αγριμάκης, Στάθης, Βερόν, Ντουντού, Σίσιτς, Μπανούσης και Ροβίθης. Εκτός έμειναν οι Δασκαλάκης, Ογιος, Φραγκουλάκης, Μακουκούλα, Φαζός, Δαμιανάκης, Κυζιρίδης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος και Μπαρέιρο.
• Και με τη βούλα παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Νέρι Μπαρέιρο. Ο Παραγουανός στόπερ υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Νέρι Μπαρέιρο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο 26χρονος Νέρι Μπαρέιρο είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Παραγουάης, ενώ τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με την ομάδα της Κολομβίας Ντεπορτίβο Κάλι με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 7 Δεκεμβρίου 2013».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook