Με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του “πνίγει” στο “καμίνι” τον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα “Γεντί Κουλέ” που αναμένεται να είναι “καμίνι”, ο ΟΦΗ μαζί με τον 12 παίκτη του θέλει να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στους “μεγάλους” και στοχεύει στη νίκη απέναντι στο Παναθηναϊκό (LIVE 19:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Mε την ψυχολογία στα ύψη μετά τις τελευταίες επιτυχίες, ο ΟΦΗ θέλει να αποδείξει πως μπορεί να καταφέρει και στα δύσκολα. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς που διεξάγεται στην έδρα του, βρίσκει τον ΟΦΗ σε καλή κατάσταση, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι “ασπρόμαυροι” και να φτάσουν στη νίκη.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μια πρώτης ευκαιρίας για την ομάδα ώστε να δείξει πως είναι πλασμένη και για τα δύσκολα και για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται καθώς η επικίνδυνη ζώνη δεν είναι και πολύ μακριά αλλά και για να κρατήσει “ζεστό” τον κόσμο.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να παρατάξει την πετυχημένη συνταγή ενδεκάδας των τελευταίων παιχνιδιών με μοναδικό δίλημμα να αποτελεί ο αντικαταστάτης του Λαμπρόπουλου,με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αντικαταστήσει

Στην αποστολή επιλάχθηκαν 18 παίκτες και ποιο συγκεκριμένα οι: Αγριμάκης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Μπανούσης και Ροβίθης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook