«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 31 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΤΣ
Εκτός από την ενίσχυση του τη μεταγραφική περίοδο, ο ΟΦΗ κοιτάει και την ομάδα της νέαs περιόδου.
Ετσι στον ΟΦΗ αποφάσισαν να αποζημιώσουν τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με τη διοίκηση της Π AΕ να έρχεται σε συμφωνία με τον Σέρβο για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2015. Σειρά παίρνουν οι Μακρή και Παπάζογλου.
Sportday: «Πάνω που ανέβαινα…»
ΝΥΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΛΟΝΟΣΙΑ 0 ΜΑΚΟΥΚΟΥΛΑ!
Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Περίλυπος ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στους χιαστούς, τα έβαζε με την ατυχία του.
Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να τον εμψυχώσουν «Πάνω που ανέβαινα και έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. την πάτησα», έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Το νέο σοκ στον ΟΦΗ έχει να κάνει με τον Μακουκούλα. ο οποίος γύρισε από την άδεια με…
ελονοσία! Οι γιατροί που τον εξέτασαν εντόπισαν αμέσως τη νόσο. 0 Μακουκούλα έμεινε σε καραντίνα για δέκα μέρες.
Πήρε εξιτήριο, ωστόσο, ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος και παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. O παίκτης ήταν υπό διωγμό, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΤΣ
Ο Κάλαϊτζιτς επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2015.
Στον ΟΦΗ εκτίμησαν τον επαγγελματισμό, τον χαρακτήρα, αλλά και την εμπειρία του Σέρβου μέσου. Πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεωθούν και τα συμβόλαια των Μακρη-Παπάζογλου και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται. Ο Μπούρμπος έχει διάταση στον δικέφαλο και δεν γυμνάστηκε.
Ο αρχηγός του ΟΦΗ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σταντ μπάι. πάντως, είναι ο Στάθης, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα στον Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook