15 λεπτά έπαιζε με κομμένο χιαστό ο Λαμπρόπουλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος μέσος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο μέσα στις επόμενες ημέρες ωστόσο η καρδιά και το πάθος που διαθέτει, φάνηκε και στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τραυματίστηκε στην σύγκρουση με τον Αραβίδη όταν ο επιθετικός του Πανιωνίου τον χτύπησε κατά λάθος στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αισθάνθηκε αμέσως ενοχλήσεις στο γόνατο και μάλιστα… άκουσε ένα περίεργο ήχο μεταφέροντας αυτήν την αίσθηση και στους συμπαίκτες του.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δεν αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο και για αυτόν τον λόγο συνέχισε να αγωνίζεται. Για 15 λεπτά περίπου, ο Λαμπρόπουλος αγωνιζόταν με κομμένο χιαστό – χωρίς να γνωρίζει τίποτα εκείνος ή το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ.

Η πλάκα είναι ότι ο Λαμπρόπουλος ζήτησε αλλαγή μετά την ενέργεια που έκανε στο 35’ επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και φοβήθηκε να μην πάθει κάποιο τράβηγμα ή κάποια θλάση!

Μόλις πήγε στον πάγκο και έμεινε καθισμένος για λίγα λεπτά, τότε άρχισε να νιώθει έντονους πόνους με αποτέλεσμα να εξεταστεί στο ημίχρονο από τον Γιώργο Στεφανουδάκη. Οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν τα δυσάρεστα που επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά τις 8.00 το απόγευμα – όπως έγραψε το Gentikoule.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook