Σπουδαίος ΟΦΗ και καθαρό σκορ πρόκρισης με 2-0!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έπαιζε μονότερμα τον Πανιώνιο για 90 λεπτά και σκοράροντας δύο φορές σε 5 λεπτά τον κέρδισε 2-0 παίρνοντας σαφές προβάδισμα για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ ήταν το ξεκάθαρο φαβορί πριν το σημερινό παιχνίδι και το επιβεβαίωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ” ισοπεδώνοντας τον Πανιώνιο που πλήρωσε την μαζική άμυνα που έπαιζε από το πρώτο λεπτό.

Με τα γκολ των Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς ο ΟΦΗ πήρε ένα “καθαρό” σκορ εν όψει της ρεβάνς της Νέας Σμύρνης και είναι έτοιμος για την πρόκληση των ημιτελικών.

Ο Σα Πίντο δεν άλλαξε 11αδα παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με τους έντεκα που ξεκίνησαν και κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά. Με επιθετικούς προσανατολισμούς από το πρώτο λεπτό, ο ΟΦΗ έκλεισε τον Πανιώνιο μέσα στην περιοχή του που δεν έδειξε να σκοτίζεται και πολύ. Οι Νεοσμυρνιώτες ήρθαν στο Ηράκλειο με σκοπό να μην δεχτούν γκολ και τελικά το πέτυχαν για 45 λεπτά. Παίζοντας διπλή άμυνα ζώνης, έβαλαν δύσκολα στον ΟΦΗ για ένα ημίχρονο αφού παρά το γεγονός ότι είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου.

Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να πιέζει και τελικά να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά: Πρώτα ο Παπάζογλου έκανε το 1-0 μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Γιάννη Στάθη και στην συνέχεια ο Κουτσιανικούλης έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Περογαμβράκη που κέρδισε το πέναλτι από τον Λαμπρόπουλο και ο Κάλαϊτζιτς ευστόχησε κάνοντας το 2-0!

Στα υπόλοιπα 25 λεπτά, ο ΟΦΗ έκανε διαχείριση δυνάμεων – εν όψει και ΠΑΟ – φτάνοντας στη νίκη με 2-0 που του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Νέας Σμύρνης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook