“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 28 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” του Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Γάτα

Ο ΟΦΗ βάζει πλώρη για να πάει… τελικό!

Ξάφνιασε ποήύ κόσμο η μεταγραφή ίου Ντούντου στον ΟΦΗ! Κυρίως επειδή μας έπιασε στον ύπνο ο Μάνθος Πουλινάκης! Ο πρόεδρος του ΟΦΗ είχε φέρει τον Βραζιλιάνο στην Ελλάδα και εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου. Χαμπάρι δεν πήραμε έως χθες το πρωί όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του παίκτη. Μία μεταγραφή που μπορεί να αποδειχθεί κλειδί για την πορεία του ΟΦΗ στο κύπελλο. Διότι εκεί στοχεύουν οι Κρητικοί! θέλουν να προκριθούν στα ημιτελικά και εκεί να παίξουν τα ρέστα τους κόντρα στον Παναθηναϊκό! ΓΓ αυτό απέκτησαν τον Ντούντου, γι’ αυτό πήραν τον Σίσιτς και γι’ αυτό φέρνουν σήμερα στο Ηράκλειο τον Νέρι Μηαρέιρο, τον Παραγουανό στόπερ. Με τρεις κινήσεις ο Πουλινάκης άλλαξε επίπεδο στον ΟΦΗ και άρχισαν στο Ηράκλειο να κάνουν όνειρα για πρόκριση στον τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Αποφεύγουν, βέβαια, τα μεγάλα λόγια και επίσημα λένε ότι «εμείς θέλουμε να σωθούμε όσο νωρίτερα γίνεται», αλλά όλοι ξέρουν πως ο τελικός πλησιάζει αρκεί «να παίξουν ο Ντούντου και ο Σίσιτς στο 50% των δυνατοτήτων τους».

Goal

Στον ΟΦΗ γίνεται σοβαρή δουλειά

Δεν είναι μόνο η μεταγραφή του Ντουντού Σεορένσε (από μόνη της αποτελεί σημαντική και… ψαγμένη μεταγραφική επιτυχία), αλλά ο συνολικός τρόπος με τον οποίον κινείται ο ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα που καθιστά την ομάδα αξιόπιστη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πολύ καιρό. Λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι η ομάδα της Κρήτης φαίνεται να δραπετεύει από σημαντικά προβλήματα. Μέχρι πρότινος είχε χρέος ακόμα και στον νυν τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Πιέρ Ισά… Εχει καταφέρει να γεμίζει κάθε Κυριακή το «Γεντί Κουλέ», να δημιουργήσει αξιόπιστο σύνολο, να διατηρεί πολύ καλή θέση στη βαθμολογία και να επενδύει στη δυναμική της φανέλας της. Δεν είναι και λίγα όλα αυτό…

Sportday

Ο ΟΦΗ έριξε την “βόμβα”

Οταν το καλοκαίρι αφίχθη στο Ηράκλειο ο Λουτσιάνο Γκαλετι. γκρεμίστηκαν τα τείχη της πόλης, που λέει ο λόγος. Ωστόσο ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακες. Για τους ρεαλιστές, πάντως, ήταν αναμενόμενο, αφού ο Αργεντινός όντας στα 33 του, με σοβαρό πρόβλημα υγείας κατ μακρά αγωνιστική απραξία ήταν σχεδόν δύσκολο να κάνει restart στην καριέρα του. Χθες. που «έσκασε» στο Ηρά0 πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει τα 31 (8α το συμπληρώσει στις 15/4) και ποδοσφαιρικά ήταν μέχρι τώρα απόλυτα ενεργός, καθώς έπαιζε στη βραζιλιάνικη Γκοϊάς. Δίχως να το γνωρίζει προηγουμένως κανένας, πέραν του στενού κύκλου των διοικούντων τον ΟΦΗ. δεν οργανώθηκαν υποδοχές και παράτες. Και όμως. αυτή τη φορά θα ήταν σαφώς πιο δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει τα 31 (θα τα συμπληρώσει στις 15 Απριλίου) και ποδοσφαιρικά ήταν μέχρι τώρα απόλυτα ενεργός, καθώς έπαιζε στη βραζιλιάνικη Γκοϊάς. μία από τις καλές ομάδες της πατρίδας του. ενώ είναι υγιής.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κινήθηκαν με μυστικότητα, δεν διέρρευσε το όνομα του Ντουντού όλες αυτές τις ημέρες που οι δύο πλευρές βρίσκονταν σ’ επαφές και χθες ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook