Τελευταία εβδομάδα και “φορτσάρει” για 2-3 προσθήκες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκινάει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και στον ΟΦΗ “φουλάρουν” για την ολοκλήρωση δύο με τριών μεταγραφών προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο εν όψει της συνέχειας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει δώσει την λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και περιμένει τα ευχάριστα μαντάτα μέσα στις επόμενα 24ωρα. Μπορεί ο ΟΦΗ να παρέμεινε αήττητος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν εξαλείφθηκε η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση. Ο ΟΦΗ ψάχνεται για τρεις προσθήκες σε άμυνα, κέντρο και επίθεση αφού η υπόθεση του Μακουκούλα δείχνει να οδηγεί στην έξοδο τον θηριώδη επιθετικό που παραμένει κλινήρης εδώ και μια εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι σκοπός είναι να αποκτηθούν δύο με τρεις παίκτες που θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ ακόμα περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σα Πίντο είναι ήδη ενήμερος για όλες τις κινήσεις που κάνει ο σύλλογος. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τονίσει ότι ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες αλλά λίγες και καλές που θα είναι σε θέση να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook