«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” του Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Goal: Διίστανται οι απόψεις για το ποιόν του Ρικάρντο Σα Πίντο στο εσωτερικό του ΟΦΗ
Διίστανται οι απόψειw για το ποιόν του Ρικόρντο Σα Πίντο στο εσωτερικό του ΟΦΗ. Αλλοι τον αποθεώνουν, άλλοι τον κριτικάρουν… Οι υποστηρικτές του τον χαρακτηρίζουν τρομερό προπονητή και λένε ότι πέρα από τη δουλειά στην προπόνηση (με έμφαση σε τακτική και αντοχή) είναι μετρ της ψυχολογίας. Πύρινες ομιλίες ενώπιον όλων, αλλά και τετ α τετ με όλους τouς ενδεκαδάτους τους οποίους «φτιάχνει» χρησιμοποιώντας και ακατάλληλες για ανηλίκου ατάκες…
Από την άλλη οι επικριτές του Πορτογάλου τεχνικού τον χαρακτηρίζουν καλό ηθοποιό και δήθεν. Ανθρωπο που επιστρατεύει τη διπλωματία για να κρατήσει ισορροπία.
Δύσκολο για εναν προπονητή να ειναι καθολικής αποδοχής, το ίδιο ισχυει και για τον σα πιντο που εχει υμνητές και επικριτές στο εσωτερικό του ΟΦΗ.
Sportday: Πάει για «βράχο»
Η απόκτηση ενός στόπερ προβάλλει εδώ και καιρό ως επιτακτική ανάγκη για τον ΟΦΗ. Στο Ηράκλειο μπορεί να μην έχουν προχωρήσει έως τώρα σε κάποια σχετική κίνηση, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Ετσι στην τελική ευθεία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ετοιμάζουν ένα κόλπο γκρόσο, με την απόκτηση του Νέρι Μπαρέιρο. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός είναι ο «εκλεκτός» τους για το κέντρο της άμυνας. Ο 26χρονος Παραγουανός αγωνιζόταν στην Κολομβία και την Ντεπορτίβο Κάλι. Είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του και μάλιστα το 2004 στέφθηκε πρωταθλητής Νοτίου Αμερικής με την Κ-16 της Παραγουάης που κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο. Οι επαφές είναι συνεχείς κι άμεσα αναμένονται εξελίξεις.
WHO IS WHO

ΟΝΟΜΑ: Νέρι Ρούμπεν Μπαρέιρο
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 03/05/1988
ΥΨΟΣ: 1,84 ΒΑΡΟΣ: 78κ.

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ./ΓΚΟΛ
2007 (α)Λιμπερτάντ 2/0
2007 (β)Σπόρτινγκ Λουκένο 4/0
2008 Τακουάρι 8/0
2009 Τακουάρι 38/1
2010 Τακουάρι 35/1
2011 Τακουάρι 33/2
2012 Λιμπερτάντ 14/1
2013 Κάλι 37/1

Χθες ο Ζε Εντουάρντο παρέλαβε το βραβείο ως ο MVP της περασμένης αγωνιστικής.
Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στο μέλλον του. καθώς είναι δανεικός από την Πάρμα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, εύχομαι να συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον ΟΦΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νιώθω πολύ καλά στον ΟΦΗ. Δεν ξεκίνησα τόσο καλά1αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται καλύτερα όπως κι εγώ νιώθω καλύτερα, θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Eχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι όλοι μαζί μπορούμε να γράψουμε ιστορία στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, δουλεύω για να επιστρέψω στην Ιταλία ή και σε κάποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη», είπε σχετικά. Την ίδια στιγμή μετά τον Περογαμβράκη που ανανέωσε, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες φιλολογικές επαφές και με τους Παπάζογλου. Μακρή που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook