Μετά τον “Πέρο”, παίρνουν σειρά Παπάζογλου, Μακρής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να διατηρήσουν τον βασικό κορμό για τη νέα χρονιά και μετά τον Αλέξη Περογαμβράκη, σειρά παίρνουν οι Θανάσης Παπάζογλου, Γιώργος Μακρής.

Άλλωστε, προτεραιότητα των ιθυνόντων του ΟΦΗ είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές – τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι. Και οι δύο προέρχονται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα αποτελώντας την ραχοκοκαλιά του ΟΦΗ και βέβαια στόχος είναι η παραμονή τους στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερο δύσκολη δείχνει να είναι η υπόθεση του Θανάση Παπάζογλου αφού ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ δεν αποκλείεται να ζητήσει χρόνο για να απαντήσει προκειμένου να εξαντλήσει τα περιθώρια για να καταφέρει αυτό που δεν πέτυχε πέρυσι, δηλαδή την μετακίνηση του σε μια ομάδα του εξωτερικού.

Ο Μακρής από την άλλη πλευρά, κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα αποτελώντας έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του ΟΦΗ.

Και με τους δύο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα και εξελίξεις αναμένονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook