Το “ευχαριστώ” για την Ομιλήτικη βραδιά της Παρασκευής!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Σύλλογος Μετόχων και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν για την πανέμορφη βραδιά της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Μετόχων και οι Οργανωμένοι Φίλαθλοι του ΟΦΗ αισθάνονται επιτακτική την ανάγκη να εκφράσουν τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες τους σε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να είναι παρόντες στην εκδήλωση που έγινε στο κέντρο ΚΟΥΡΗΤΕΣ στις 17/01/2014. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ, τους προπονητές και αθλητές των τμημάτων.

Αποδείξαμε όλοι με την μαζική παρουσία μας πόσο μεγάλο σωματείο είναι ο ΟΦΗ. Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας που προώθησαν ανιδιοτελώς την εκδήλωση: flashnews.gr,athleticradio.gr,gentikoule.gr,omilitis.gr,prismasport.gr,cretesports.gr,Κρητικός 88,7,Κρητόραμα 9,79,Υδρόγειος 106,9,Super 90,4,Κρήτη spor-fm 87,6.

Επίσης ευχαριστούμε τους Μιχάλη Κουνάλη, Νίκο Τζουλιαδάκη, Γιάννη Ρομπογιαννάκη, Διομήδη Τσικανδυλάκη και Αντώνη Γιανναδάκη που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας έκαναν την καλύτερη δυνατή μουσική συντροφιά. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του κέντρου ΚΟΥΡΗΤΕΣ και τους εργαζόμενους σε αυτό, για την άψογη εξυπηρέτηση που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους.

Ήταν υποχρέωση μας να τιμήσουμε τον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη (Super Market) για την τεράστια προσφορά του τόσα χρόνια και τον ευχαριστούμε που αποδέχτηκε την τιμητική διάκριση. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ Σύλλογος Μετόχων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. Λέσχη Φίλων Ο.Φ.Η. SNAKES 4 HERAKLION CLUB Λέσχη Φίλων Ο.Φ.Η. ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Στέκι Φίλων Ο.Φ.Η. Αρχανών ΘΥΡΑ 4

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook