«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Sportday:Δεν πάει πουθενά
Πρόταση από την πατρίδα του είχε ο Σα Πίντο.
Η ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΣΑ ΠΙΝΤΟ. ΑΛΛΑ 0 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Την πόρτα του Ρικάρντο Σα Πίντο χτύπησε η Μπελενένσες! Αυτό αποκάλυψαν οι Πορτογάλοι, αλλά η απάντηση που πήρε ο εν λόγω σύλλογος ήταν αρνητική, τόσο από τον ίδιο τον προπονητή του ΟΦΗ όσο και από τον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη.
«Εγινε μια ανεπίσημη συζήτηση με το κλαμπ. Ο Σα Πίντο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο χρόνο», δήλωσε ο Πουλινάκης στην πορτογαλική εφημερίδα «A’Bola». επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της Μπελενένσες. ενώ σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο Σα Πίντο απέρριψε το ενδεχόμενο να εργαστεί τη συγκεκριμένη εποχή και δη στη συγκεκριμένη ομάδα. Αλλωστε δεν ήταν και το πιο δελεαστικό ενδεχόμενο, αφού η Μπελενένσες βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού. Και ας διατηρεί, από την εποχή που ερ γαζόταν στη Σπόρτινγκvκαλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπελενένσες. Ρούι Πέδρο Σοάρες.Εκτός αυτού, ο Σα Πίντο δεν έχει λόγους να αφήσει τον ΟΦΗ,
ειδικά τώρα που μετά την πρόκριση στο Κύπελλο είναι…καβάλα στ’ άλογο. Αυτή η επιτυχία εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των «μελανόλευκων» και είναι ενδεικτικό το γεγονός που συνέβη προχθές το βράδυ. 0 σύλλόγος μετόχων του ΟΦΗ είχε χοροεσπερίδα και περισσότερα από χίλια άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο του Ηρακλείου.
Το θέμα. βέβαια, είναι να μην προσγειωθούν ανώμαλα οι «Ομιλητές» στο αυριανό τοπικό ντέρμπι στα Περιβόλια. Η ομάδα του Ηρακλείου θα ενισχυθεί με τον Μαρκ Ζορό και τον Χρήστο Μπούρμπο οι οποίοι στο παιχνίδι με την Καλλονή εξέτισαν τις ποινές τους.
Αντίθετα, απών θα είναι πάλι ο τιμωρημένος Βασίλης Κουτσιανικούλης.
ΦΩΣ: Εξαιρετική ψυχολογία στον ΟΦΗ
Με καλή ψυχολογία ύστερα από την πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος της Καλλονής, συνεχίστηκε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κρητικού ντέρμπι με τον Πλατανιά αύριο στα Περιβόλια. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κουτσιανικούλη καθώς επίσης και σε αυτές των Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη.
Οι δυο τελευταία γυμνάστηκαν ατομικά χθες, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν κρίνονται έτοιμοι να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10.00 στο ΒΑΚ. Κατά τα λοιπά ο τεχνικός του ΟΦΗ δέχθηκε πρόταση από την Μπελενένσες, ωστόσο η απάντηση του ήταν αρνητική. Ο Σα Πίντο παρά την πολύ καλή πρόταση της Μπελενένσες και την επιλογή να γυρίσει στην πατρίδα του προτίμησε να μην αφήσει τη δουλειά του στη μέση και να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook