Σα Πίντο: “Θα γίνει μεγάλη μάχη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στη NOVA τόνισε ότι το ματς με τον Πλατανιά θα είναι μια μάχη ενώ στάθηκε στον βαθμό αυτοσυγκέντρωσης που χρειάζεται να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν παίξαμε καλά αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν σωστό. Με εννέα παίκτες να προσπαθήσεις για κάτι καλό αλλά ρισκάραμε για τους πόντους της νίκης και αυτή ήταν η τέταρτη φορά που δεν μας δόθηκε πέναλτι.

Πρέπει να το ξεχάσουμε, έχουμε ένα ντέρμπι με τον Πλατανιά. Είναι μια καλή ομάδα, είναι δυνατοί ειδικά στην έδρα της και παίζουν καλά. Μέχρι το τέλος αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη γιατί πολλές ομάδες είναι πολύ κοντά και πρέπει να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι έως το τέλος.

Πρέπει να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε τον πρώτο γύρο και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Θα είναι αρκετά συναισθηματικό το ντέρμπι γιατί υπάρχουν αρκετοί γνωστοί και στις δύο ομάδες αλλά θα είναι μία γιορτή στο γήπεδο και ελπίζω το θέαμα να είναι καλό για να ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Όποιος έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση θα πάρει τη νίκη αλλά και αυτός που θα έχει πιο καθαρό μυαλό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και στο τέλος ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook