«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 18 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL:ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΙΣΙΤΣ
Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας επιστροφής ολοκληρώθηκε στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς που επιστρέφει στους Κρητικούς από τους οποίου είχε φύγει τον περασμένο Γενάρη με 35 συμμετοχές και έξι γκολ. Ο Σλοβένος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.
Στο μεταξύ, σε λιγότερες από 24 ώρεε εξαντλήθηκαν τα 300 εισιτήρια που πήρε ο ΟΦΗ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά.
Sportday: «Είμαστε κι εμείς εδώ»
 ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ. ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ. ΡΟΒΙΟΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΣΙΣΙΤΣ
Μέσα από τέτοιου είδους παιχνίδια όπως αυτό με την Καλλονή, αναδεικνύονται παίκτες και φτιάχνονται καριέρες.
Στον ΟΦΗ είναι διπλά χαρούμενοι μετά τη σπαθένια πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Το κέρδος έχει να κάνει και με δύο νεαρά παιδιά που έδειξαν στον Ρικάρντο Σα Πίντο ότι αξίζει, αν μη τι άλλο. να προσεχθούν περισσότερο! Πρόκειται για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Μπάμπη Δαμιανάκη. ο οποίος επέδειξε απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του και τον 21χρονο επiθετικό Μανώλη Ροβίθη. Ο δεύτερος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή, καθ’ ότι ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ. Συν τοις άλλοις, ο Ροβίθης ήταν. μέχρι πρότινος, με το ένα πόδι εκτός ομάδας, μια που η τεχνική ηγεσία ήθελε να τον παραχωρήσει ως δανεικό σε ομάδες της Football League 2! Ο Σα Πίντο αναζητά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κυρίως, από την πατρίδα του. τη στιγμή που οι ουσιαστικές λύσεις έρχονται εκ των έσω! Ο Δαμιανάκης αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας και βρίσκεται πιο μπροστά στις επιλογές του προπονητή του απ’ ό.τι ο συμπαίκτης του. Ο Ροβίθης βρέθηκε από… σπόντα στην αποστολή ελέω Μακουκούλα συν τον κανονισμό που αφορά την υποχρεωτική παρουσία νεαρών παιδιών στην αποστολή στο Κύπελλο. Αποκτήθηκε από την ακαδημία Αθλόπολις επί εποχής Νίκου Αναστόπουλου. ο οποίος, μάλιστα, τον χρησιμοποιούσε.
Στην πορεία… χάθηκε. Ο Ροβίθης. ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Κ20. σπουδάζει και στη γεωπονική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά και προτιμά να τα βλέπει σε σχέση με κάποιες άστοχες επιλογές του καλοκαιριού, όπως οι Νιμανί. Ζβασίγια. οι οποίοι έφυγαν νύχτα δημιουργώντας και προβλήματα! Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε χθες και τυπικά την επιστροφή του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη, μια που το θέμα ήταν γνωστό τις τελευταίες ημέρες.
ΦΩΣ: Ο Σίσιτς επιστρέφει στον ΟΦΗ!
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούν! Ο λόγος για τον Μίρνες Σίσιτς και τον ΟΦΗ, καθώς χθες επισημοποιήθηκε η απόκτηση του με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1,5 χρόνου.
Ο 33χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για ενάμιση χρόνο, από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, στη συνέχεια όμως κατέθεσε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος, καθώς υπήρχαν οφειλές της διοίκησης προς το πρόσωπο του. Παρ’ όλα αυτά, είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και από τη στιγμή που επιτεύχθηκε συμφωνία για τον διακανονισμό των οφειλομένων συμφώνησε να επιστρέψει στο Ηράκλειο.
Ο Σίσιτς αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στον Παναιτωλικό, αλλά το συμβόλαιο του λύθηκε τον Αύγουστο και έκτοτε ήταν ελεύθερος.
Στην πολυετή θητεία του στα ελληνικά γήπεδα ο Σλοβένος διεθνής έχει παίξει επίσης στους Ηλυσιακό, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα.
Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ επικρατεί ικανοποίηση για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της Καλλονής και πλέον όλοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook