«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday:Ντόμινο στην 11αδα
Σε θέση στόπερ είναι πιθανό να παίξει σήμερα ο Μακρής.Ντόμινο στην 11 άδα . ΟΙΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΣΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ
Μπορεί το 0-1 στο «Γεντί Κουλέ» να φέρνει τον ΟΦΗ σε μειονεκτική θέση. αλλά το γεγονός όη το ΟΑΚΑ αποτελεί στην ουσία ουδέτερο γήπεδο, αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας στην κρητική ομάδα όη μπορεί ν’ αποκλείσουν την Καλλονή και να περάσουν στους «8» του Κυπέλλου.
Η ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Ρικάρντο Σα Πίντο καθορίζεται από τις απουσίες των τιμωρημένων Βασίλη Κουτσιανικούλη. Μαρκ Ζορό και Χρήστου Μπούρμπου.
Για τη θέση του Ιβοριανού στο κέντρο της άμυνας, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο λύσεις στο μυαλό του. ή τον Γιώργο Μακρή ή τον νεαρό Μπάμπη Δαμιανάκη.
Σε περίπτωση που προτιμήσει τον Μακρή τότε το ντόμινο επιφέρει αλλαγές στις θέσεις των κεντρικών χαφ. Σε μια τέτοια περίπτωση, επικρατέστερος για παρτενέρ του Ματίας Βερόν είναι ο Κώστας Μπανούσης. Ο Σα Πίντο πήρε πάντως, στην αποστολή και τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, αλλά μάλλον δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει. Οσο για το κενό που αφήνει ο Μπούρμπος στο δεξί άκρο της άμυνας, δύο παίκτες διεκδικούν κι εκεί τη θέση.Ή θα βάλει ο προπονητής της κρητικής ομάδας τον Γιάννη Στάθη, που είναι κανονικός δεξιός μπακ. ή θα προτιμήσει -όπως επίσης έχει κατά νου- τον αριστεροπόδαρο Μιχάλη Μονιάκη. Δηλαδή, το πιθανό σχήμα διαμορφώνεται ως εξής: Φερνάντες. Μονιάκης (Στάθης). Τριποτσέρης. Μακρής (Δαμιανάκης). Μιλιάζες. Βερόν. Μπανούσης (Μακρής). Ζε Εντουάρντο. Ογιος. Περογαμβράκης. Παπάζογλου.

ΦΩΣ: Δεν τα παρατάνε στον ΟΦΗ

Μπορεί το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης να δίνει προβάδισμα στην απέναντι πλευρά, στην Καλλονή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στον ΟΦΗ έχουν παρατήσει την υπόθεση πρόκριση στην προημιτελική φάση. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς και για λόγους πρεστίζ αλλά και για λόγους ψυχολογικής τόνωσης των παικτών ο Ρικάρντο Σα Πίντο ζητάει από αυτούς να «χτυπήσουν» τον σημερινό επαναληπτικό και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σε βάρος τους αποτέλεσμα, παίρνοντας την πρόκριση που θα βελτιώσει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Το βέβαιο είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, αφού κάποιοι παίκτες θα λείψουν αναγκαστικά (τιμωρημένοι οι Ζόρο, Κουτσιανικούλης, Μπούρμπος, τραυματίες οι Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, εκτός πλάνων ο Μακουκούλα που φαίνεται να αποτελεί «ξένο σώμα»), ενώ ο κόουτς προτίθεται να δώσει ανάσες σε κάποιους άλλους, αφού ακολουθεί και το τοπικό ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με τον Πλατανιά.
Με δεδομένα τα παραπάνω, πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει ο ΟΦΗ τον σημερινό επαναληπτικό φαίνεται να είναι αυτό που αποτελείται από τους Φερνάντεζ, Μονιάκη, Μιλιάζες, Δαμιανάκη, Τριποτσέρη, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκη, Παπάζογλου. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται και οι Γιαγκιόζης, Φαζός, Στάθης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Κυζιρίδης, Μπανούσης.
• Εκδικάστηκε χθες η έφεση του Βασίλη Κουτσιανικούλη κατά της πρωτόδικης ποινής των έξι αγωνιστικών και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση. Στον ΟΦΗ ευελπιστούν να μειωθεί στις τέσσερις, κάτι που, αν συμβεί, θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ματς της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook