ΝΑ τα δώσουν όλα στην ρεβάνς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την ρεβάνς του 0-1 και επιθυμία όλων είναι να δώσει και την ψυχή του για την διεκδίκηση της πρόκρισης.

Με αρκετά προβλήματα και πολλές, χτυπητές, απουσίες – ο ΟΦΗ αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Καλλονή για τους “16” του Κυπέλλου. Στο Ηράκλειο θα παραμείνουν αρκετοί και… εκλεκτοί καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κουτσιανικούλης (εκτός και αν μειωθεί η τιμωρία του), Ζόρο, Μπούρμπος, ο τραυματίας Φραγκουλάκης και ο Κάλαϊτζιτς που είναι ανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση. Και πέραν όλων αυτών, δεν θα είναι στην αποστολή ο Μίρνες Σίσιτς.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα, γίνεται κατανοητό ότι ο αγώνας θα έχει αρκετές δυσκολίες όπως βέβαια και η υπόθεση πρόκριση. Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν την πρόκριση προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της ψυχολογίας εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά αλλά και να επανέλθει η ηρεμία μετά την ήττα – σοκ από την Βέροια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook