“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Σίσιτς: “I love you Κρήτη”

Να πεθύμησε το σπίτι όπου έμενε στη Λυγαριά Ηρακλείου και τη θέα της θάλασσας που απολάμβανε από εκεί; Το καφέ όπου πήγαινε τα πρωινά, σε γνωστό εμπορικό κέντρο της πόλης; Να του έλειψε η ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ», μια και πέρυσι, φεύγοντας από τον ΟΦΗ, είχε εξομολογηθεί ότι «δεν είμαι παντρεμένος, δεν έχω παιδιά, ούτε τίποτε. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι κάθε Κυριακή. Η ατμόσφαιρα, ο κόσμος»; Η ουσία είναι ότι ο Μίρνες Σίσιτς -περί ου λόγος- νωρίς χθες το μεσημέρι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», έχοντας συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.
Τι άλλαξε από πέρυσι τέτοιο καιρό, όταν ο Σλοβένος άσος «λύγισε» από την οικονομική ασυνέπεια της ΠΑΕ κι έπαιρνε των ομματιώντου. πηγαίνοντας στον Παναιτωλικό της Football League, τότε; Τι τον έκανε να επανακάμψει από εκεί που δήλωνε πως «ποτέ σε άλλη ομάδα δεν έκανα προπόνηση, αν δεν ήμουν πληρωμένος. Το ξέρουν όλοι αυτό. Από την πρώτη ομάδα μέχρι την τελευταία. Αν δεν ήμουν πληρωμένος, τους έγραφα και δεν έκανα προπόνηση. Σχεδόν ένα χρόνο απλήρωτος έπαιξα στον ΟΦΗ. Με πειράζει ότι δεν υπήρχει σεβασμός». Η ανεργία; Αφού από το καλοκαίρι ήταν επαγγελματικά ανέστιος; «Εγιναν λάθη και από τη δική μου πλευρά, αλλά και από τον ΟΦΗ. Αυτά είναι πίσω όμως.
Τώρα είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα», δήλωσε χθες. άμα τη αφίξει στην Κρήτη. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα…
μείγμα οικονομικής αποζημίω σης που του προτάθηκε εκ μέ ρους της διοίκησης, προκειμένου να επιστρέψει. Δηλαδή, μία συμφωνία που περιλαμβάνει κι ένα ποσό από τις παλιές οφειλές, αλλά και χρήματα για τις από εδώ και πέρα υπηρεσίες του.

Goal

“Άφησα κάτι στην μέση”

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Mipves Hows, καθώς όπως τόνισε: «Επιστρέφω για να συνεχίσω αυτό που άφησα στη μέση». Μάλιστα ο «Σίλε» πρόσθεσε nus σε μία εβδομάδα θα είναι έιοιpos να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις περιπέτειες.

ΦΩΣ

“Έχω αφήσει κάτι στην μέση, χρωστάω πολλά στον ΟΦΗ”

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Μίρνες Σίσιτς αποφάσισε να αποχαιρετήσει το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Και από χθες βρίσκεται και πάλι σε γνωστά λημέρια, αφού όπως ο ίδιος τόνισε: «Επιστρέφω για καλό λόγο, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και δεν θα πω ότι κάνω νέο ξεκίνημα αλλά να συνεχίσω αυτό που άφησα στη μέση, γιατί χρωστάω πολλά στον ΟΦΗ.
Σίγουρα, θα χρειαστώ L μια εβδομάδα αλλά από J εκεί και πέρα είναι απόφαση προπονητή». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Σλοβένου μεσοεπιθετικού, που αναφερόμενος στην αποχώρηση ψ· πριν από ένα χρόνο αλ- \\ λά και στην επιστροφή του στον ΟΦΗ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυ- W λό του: «Υπάρχει λάθος και ^ από τη δική μου πλευρά αλλά και από τον ΟΦΗ. Όμως πιστεύω ότι τώρα βρήκαμε αυτό που θέλαμε, δεν υπάρχει πρόβλημα και είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα».
Για την ποιότητα της σημερινής ομάδας τόνισε: «Δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε καλύτερα».
Για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του: «Υπήρχαν προτάσεις, όμως τώρα δεν παίζει ρόλο. Εγώ ήθελα να γυρίσω και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου».
Με την επιστροφή Σίσιτς ο ΟΦΗ κάνει σεφτέ στη μεταγραφική περίοδο, ενώ θα ^ πρέπει να θεωρείται δεδομένη τουλάχιστον ακόμη μια προσθήκη, καθώς διοίκηση και τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε συνεχή επαφή για την εξεύρεση ενός κεντρικού αμυντικού. Οι διοικούντες την ΠΑΕ διέψευσαν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Ζε Εντουάρντο.
Ο Δασκαλάκης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και δεν υπολογίζεται ούτε για τον αυριανό επαναληπτικό με την Καλλονή, όπως άλλωστε και ο ανέτοιμος Φραγκουλάκης, αλλά και οι τιμωρημένοι Μπούρμπος και Ζόρο. Σήμερα η προσοχή των ανθρώπων του ΟΦΗ έχει επικεντρωθεί στην εκδίκαση της έφεσης του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην οποία προσδοκούν να μειωθεί η ποινή από τις έξι αγωνιστικές στις τέσσερις. Αν συμβεί αυτό ο επιθετικός του ΟΦΗ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook