Γεωργίου: “Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ για την αγάπη του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ και νυν στόπερ του Λεβαδειακού μίλησε για την επιστροφή του στο Ηράκλειο δείχνοντας ότι… οι παλιές αγάπες δεν πάνε στον παράδεισο.

Ο Γιώργος Γεωργίου επέστρεψε στο Ηράκλειο ως αντίπαλος του ΟΦΗ και η επιστροφή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο που τον καταχειροκρότησε (όπως και τον Βαγγέλη Μάντζιο).

Και ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την χαρά του για την υποδοχή του κόσμου του ΟΦΗ λέγοντας ότι “νιώθω πολύ καλά όταν έρχομαι ως αντίπαλος και είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος με χειροκρότησε ακόμα και πέρυσι που ο Λεβαδειακός κέρδισε. Και βέβαια τον ευχαριστώ για αυτόν. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω θα ήταν να ανταποδώσω το χειροκρότημα”.

Όσον αφορά το παιχνίδι και τη νίκη του ΟΦΗ υπογράμμισε λέγοντας ότι: “Σίγουρα ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά, ευτύχησε να προηγηθεί και το πρώτο ημίχρονο ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε αυτόν. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε ψηλά, πιέσαμε αλλά από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι μέσα στο “Γεντί Κουλέ” τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να περάσει το δικό του παιχνίδι, ήθελε πολύ τη νίκη και το έδειξε μέσα στο γήπεδο με την θέληση που έδειξαν τα παιδιά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου στον Athletic Radio 104,2

Για το αήττητο σερί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο: “Είναι καλό για τον ΟΦΗ το ότι το “Γεντί Κουλέ” είναι αρνητικό. Παίζει ρόλο η ώθηση που δίνει ο κόσμος της ομάδας και πόσο καυτή έδρα είναι για την ομάδα που θα πρέπει όμως να παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας”.

Για την αδυναμία του Λεβαδειακού να κερδίσει εκτός έδρας: “Είναι ένα πρόβλημα και θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας ώστε να δούμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ήταν καθοριστικό το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ. Η διάταξη που είχαμε αποφασίσει να παίξουμε ήταν πιο αμυντικογενής με αποτέλεσμα να υποχρεώσουμε να αλλάξουμε τακτική στην συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο επιθετικοί και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας όμως έχουμε φέρει άσχημα αποτελέσματα μακρυά από την Λιβαδειά. Προσπαθούμε να δώσουμε εξηγήσεις και εμείς. Έχουμε πάρει μόνο 1 βαθμό εκτός έδρας ώστε να κοιτάζουμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στην συνέχεια, κάθε παιχνίδι είναι οριακό και πρέπει να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας ώστε να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάσα”.

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ: “Σίγουρα έχουμε δει τον ΟΦΗ να πιάνει καλύτερη απόδοση μέσα στο γήπεδο του. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα όμως τον τελευταίο καιρό αρχίζει και πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Κόντρα σε εμάς, στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια καλά στάνταρ και αν γίνει πιο προσεκτικός εκτός έδρας, τότε θα πάνε καλύτερα τα πράγματα”.

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος του ΟΦΗ: “Αυτά που έχω περάσει με τον ΟΦΗ είναι πολύ δυνατά. Υπάρχει αμοιβαία αγάπη με τον κόσμο και υπήρξε τρομερό δέσιμο όπως και χημεία μεταξύ μας. Ταιριάξαμε και ποδοσφαιρικά και ως χαρακτήρες. Το πρώτο εξάμηνο στην Σούπερ Λιγκ κάναμε φοβερή πορεία. Την αγαπάω την ομάδα, το γνωρίζουν όλοι και έχω τρομερό δέσιμο. Νιώθω πολύ καλά όταν έρχομαι ως αντίπαλος και είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος με χειροκρότησε ακόμα και πέρυσι που ο Λεβαδειακός κέρδισε. Και βέβαια τον ευχαριστώ για αυτόν. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω θα ήταν να ανταποδώσω το χειροκρότημα. Έχω φοβερές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ότι υπάρχει αγάπη – αυτό είναι δεδομένο”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Βαθμολογικά, όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Με μια νίκη ή δύο θετικά αποτελέσματα ανεβαίνεις στην βαθμολογία και ειδικά αν παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας τότε μπορείς να ανεβάσεις τον στόχο σου. Όσο πιο γρήγορα ξεφύγουν οι ομάδες τότε θα αποδώσουν και καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην συνέχεια ανάμεσα στις ομάδες”.

Για το Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Παναθηναϊκός έχει μια δυναμική όμως από εκεί και πέρα έχουμε ένα πολύ καλό σερί στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook