«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 15  Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Στην αποστολή του ΟΦΗ και ο Λαμπρόπουλος

Η επιστροφή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά από διάστημα σαράντα περίπου ημερών αποτελεί την είδηση της εβδομάδας για τον ΟΦΗ. Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου ξεπέρασε τον τραυματισμό του (κάταγμα κόπωσης) και καθώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο ώστε να υπολογίζεται, συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ρικάρντο Σα Πίντο για τη σημερινή αναμέτρηση. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, με τον πρώτο να έχει λίγες ελπίδες να δώσει το παρών σε κάποιο από τα δύο ματς που απομένουν ως τη λήξη του πρώτου γύρου.

Στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη, προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική του συγκομιδή. Η ετοιμότητα του Λαμπρόπουλου δεν φαίνεται να επηρεάζει, στην παρούσα φάση, τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που παρατάχτηκε και την προηγούμενη εβδομάδα στο Περιστέρι. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει με τους: Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρη, Μακρή, Κάλάιτζιτς, Κουτσιανικούλη, Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Παπάζογλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανακοίνωσε ονομαστικά τις επιλογές αλλά ενημέρωσε ότι υπολογίζονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Sportday: Κάλεσε και τον Λαμπρόπουλο
 Από τις 3 Νοεμβρίου, όταν μπήκε ως αλλαγή κι έπαιζε για 26 λεπτά, στο ΟΦΗ Αρης 2-0 έχει να παίξει στο πρωτάθλημα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, θα επανεμφανιστεί το μεσημέρι στο «θ. Βαρδινογιάννης»; Ο Ρικάνρντο Σα Πίντο τον κάλεσε για πρώτη φορά. έπειτα απο τον τραυματισμό του. στους παίκτες από τους οποίους θα επιλέξει τη 18άδα για το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Ο Πορτογάλος, βέβαια, τους κάλεσε όλους, πλην των τραυματιών Αλέξη Περογαμβράκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη. αλλά ο Λαμπρόπουλος, κακά ρόπουλο τα ψέματα, δεν είναι 1007» έτοιμος για ν’ αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενενηντάλεπτου αγώνα. Δεν αποκλείεται, όμως να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.
Οι αγώνες ΟΦΗ – Λεβαδειακός έχουν τη δική τους ιστορία, ειδικά την τελευταία οκταετία. Στις 14 Μαΐου 2006 ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τους Βοιωτούς στο Παγκρίτιο (ρεκόρ προσέλευσης για τους «μελανόλευκους»!). ρίχνοντάς τους στη Β’ Εθνική. Στις 8 Μαρτίου 2009 ο Λεβαδειακός πήρε το αίμα του πίσω (2-0 στην Κρήτη). Εκείνη τη σεζόν ο ΟΦΗ υποβιβάστηκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook