Έτοιμος για την επιστροφή στις νίκες – Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Τριποτσέρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στην σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (15:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Τριποτσέρη που όμως αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στην σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Η ήττα από τον Ατρόμητο και κυρίως η έκταση του σκορ αλλά και η εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες, με το πρόγραμμα που ακολουθεί αν είναι στα μέτρα του ΟΦΗ που έχει την ανάγκη για βαθμούς.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεδομένο για την απουσίας των Περογαμβράκη και Φραγκουλάκη αλλά και της μη δυνατότητας να χρησιμοποιήσει τον Λαμπρόπουλο από την αρχή της αναμέτρησης αναμένεται να παρατάξει το συνηθισμένο σχήμα που έχει παρατάσσει στα τελευταία παιχνίδια με μόνο ερωτηματικό την συμμετοχή του Τριποτσέρη. Ο 27 στόπερ του ΟΦΗ είχε χθες έντονες στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να μην βγάλει όλο το μέρος της προπόνησης, Στον Τριποτσέρη χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και στον ΟΦΗ θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κάτι που μάλλον είναι και το πιθανότερο καθώς ο παίκτης αισθάνεται καλύτερα. Σε διαφορετική περίπτωση ο “βενιαμίν” Μπάμπης Δαμιανάκης αναμένεται να κλιθεί για να τον αντικαταστήσει, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα ο Μακρής να αφήσει την φυσική του θέση για να γυρίσει σαν στόπερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook