«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: ΣΤΟΧΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑ ΠΙΝΤΟ
Να τριτώσει το καλό στην έδρα είναι για τον ΟΦΗ το ζητούμενο κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι Κρητικοί απέχουν δύο βαθμούς από τον αντίπαλο τους και από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στο… σπίτι τους θα κοιτάξουν να το εκμεταλλευτούν και να προσπεράσουν, «θέλω να παίξουμε με…δώδεκα παίκτες, θέλω ένα γήπεδο γεμάτο που θα μας στηρίξει. Και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σπουδαία νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι», ανέφερε ο Σα Πίντο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Οι Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, ίσως συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Εκτός πλάνων είναι οι Φραγκουλάκης. Νιμανί, Ζβασίγια, Γκαλέτι.
GOAL:Χωρίς Περογαμβράκη ο ΟΦΗ
Χωρίς  τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο επιθετικός των Κρητικών συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσει στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, ούτε χθες προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ. Σε ό,τι αφορά τον Λαμπρόπουλο, ακολούθησε ns τελευταία προπονήσει και η παρουσία του στην αποστολή θα αποφασιστεί στην σημερινή προπόνηση. Ο Σα Πίντο με δηλώσει του ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. «Τόσο οι παίκτεε όσο και εγώ cos προπονητή έχουμε στη σκέψη μα$ τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε, θέλω όμως να παίξουμε με 12 παίκτς. θέλω ένα γήπεδο γεμάτο που θα μα$ στηρίξει» είπε μεταξύ άλλων.
ΦΩΣ: Σα Πίντο: Θέλω ένα γήπεδο γεμάτο
 Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να γεμίσει το γήπεδο στην αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, απεύθυνε ο τεχνικός των Κρητικών Ρικάρντο Σα Πίντο με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο προπονητής του ΟΦΗ ζήτησε «γεμάτο γήπεδο» για αύριο, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Βρισκόμαστε 4 λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και αντίμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και όπως έχω μάθει παίρνει θετικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην προσπάθειά μας αυτή θα πρέπει και ο κόσμος μας, όπως κάνει πάντα, να σταθεί στο πλευρό μας. Να δείξει έμπιστοσύνη στους παίκτες μας και να μας βοηθήσει από την \ πλευρά του όσο μπορεί για να τα καταφέρουμε. Τόσο οι παίκτες όσο και εγώ ως προπονητής έχουμε στη σκέψη μας τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θέλω όμως να παίξουμε με… 12 παίκτες. Θέλω ένα γήπεδο γεμάτο που θα μας στηρίξει. Και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σπουδαία νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι».
Όσον αφορά τα αγωνιστικά οριστικά εκτός μάχης τέθηκε ο Περογαμβράκης. Ο 25χρονος επιθετικός θα απουσιάσει από τον αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» αφού ούτε και χθες κατάφερε να προπονηθεί καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους συνδέσμους του αστραγάλου του αριστερού του ποδιού. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Γκαλέτι και Φραγκουλάκης, ενώ υπάρχουν λιγοστές ελπίδες για τον Λαμπρόπουλο για τον οποίο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Σα Πίντο αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook