“Με είπαν βάζελο και βαρδινογιαννικό, έδωσα και την ζωή μου για τον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε μια κατάθεση ψυχής στον Athletic Radio 104,2, μεταξύ όλων των άλλων, αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ – μην κρύβοντας την πίκρα του για την αντιμετώπιση που του έτυχε.

Ο “Κόναν” φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για μια ολόκληρη 6ετία (1999 – 2005) και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την αντιμετώπιση που είχε. Μάλιστα, για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες ενώ άφησε αιχμές και για τις διοικήσεις του ΟΦΗ λέγοντας ότι “ίσως με χρησιμοποίησαν ψάχνοντας αποδιοπομπαίους τράγους για να καλύψουν τα λάθη τους”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης στον Αthletic Radio 104,2: “Ήμουν 6 χρόνια στην ομάδα αρχηγός. Δυστυχώς με πονάει και το νιώθω, μερικοί με θεωρούν ξένο σώμα για τον ΟΦΗ. Με θεωρούν “βάζελο” και “Βαρδινογιαννικό”. Με έχουν κάνει να νιώθω πως είμαι μακριά από τον ΟΦΗ. Έδωσα τον ΟΦΗ την ζωή μου όπως και σε κάθε ομάδα. Με κατηγόρησαν πως ήμουν και ΠΑΟΚτζης σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε. Αυτά δεν ισχύουν. Έπαιξα μέχρι τα 39 μου και πάνω από 150 παιχνίδια στον ΟΦΗ και ίσως είμαι και ένα από τα μεγάλα ονόματα που πέρασαν και αντί να με σέβονται, είμαι κάτι άλλο. Όλα αυτά με έχουν φέρει μακριά από την ομάδα. Ίσως με χρησιμοποίησαν ψάχνοντας αποδιοπομπαίους τράγους για να καλύψουν τα λάθη τους. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι φέτος και μάλλον δεν θα δω. Δεν γίνονται σωστές επιλογές και όλοι ψάχνονται. Δεν βρίσκει ένα δρόμο η ομάδα όπως είχε παλιά. Πιστεύω πως πρέπει να βρει έναν άνθρωπο να τον εμπιστευτεί και να χαράξει μια πορεία, να βάλει έναν αγωνιστικό στόχο και να φτιάξει μια ομάδα που θα θυμίζει κάτι από παλιά. Η ομάδα δίνει μόνο στεναχώρια στον κόσμο της. Ο ΟΦΗ είναι η 4η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι σε αυτή την κατάσταση και βλέπεις άλλες ομάδες που με λίγο κόσμο πάνε στην Ευρώπη και πάνε για βόλτα σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που έχει γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα . Αξίζει κάτι καλύτερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook