«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
SPORTDAY:ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
 Μπορεί ο Λαμπρόπουλος να γυμνάζεται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο η μακρά απουσία του καθιστά απίθανο το ενδεχόμενο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα εν όψει Λεβαδειακού. Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας, καθ’ ότι ο ΟΦΗ έχει απουσίες.
o Περογαμβράκης πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής, μια που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Δεν υπολογίζεται ασφαλώς και ο Φραγκουλάκης αλλά και ο Γκαλέτι που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ηρακλείου.
ΦΩΣ: Ελπίδες για Λαμπρόπουλο στον ΟΦΗ
Μετά από ενάμιση μήνα περίπου ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ακολουθεί και πάλι το πρόγραμμα προετοιμασίας των συμπαικτών του ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Και μπορεί ακόμη να μην είναι δεδομένο ότι θα υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ, όμως υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος. Και αν τελικά δεν τα καταφέρει τότε έχει πολλές πιθανότητες να δώσει το παρών σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη του πρώτου γύρου με Ξάνθη και Παναιτωλικό, προσθέτοντας μια επιπλέον λύση στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός πλάνων θα μείνει και γι’ αυτό το ματς -πιθανώς και στα άλλα δύο- ο Περογαμβράκης, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, όπως και ο Φραγκουλάκης που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την επέμβαση που έκανε σε κοιλιακούς προσαγωγούς, αλλά και ο Γκαλέτι που σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΟΦΗ. Ζητούμενο πάντως για τον Σα Πίντο, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου, παραμένει το τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου να καταφέρει ο ΟΦΗ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα τρία τελευταία παιχνίδια, έτσι ώστε ο ΟΦΗ να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή θέση στη λήξη του πρώτου γύρου και στη συνέχεια, με δεδομένη και τη μεταγραφική ενίσχυση, να ψάξέι για μια καλή θέση ως τη λήξη του πρωταθλήματος.

GOAL

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΑΕΙΑΚΟ ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ». Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook