Παπαματθαιάκης: «Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί, να κλείσουμε τον Παπάζογλου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο συνεργάτης του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς της Κυριακής και έχρισε φαβορί της αναμέτρησης τον ΟΦΗ.

Οι οικογενειακοί δεσμοί που συνδέουν τον Μανώλη Παπαματθαιάκη με τον ΟΦΗ είναι γνωστοί και ο ίδιος θα τεθεί αντίπαλος του ΟΦΗ για πρώτη φορά και μάλιστα μέσα στο «Γεντί Κουλέ» με τον ίδιο να τονίζει ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνον: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τους δεσμούς της οικογένειας μου με την ομάδα είναι γνωστοί. Από παιδιά έχουμε γεννηθεί με αυτή την ομάδα. Δυστυχώς η μοίρα με φέρνει με αντίπαλο της ομάδας της καρδιάς μου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Το συναίσθημα είναι συναίσθημα και η δουλειά δουλεία. Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της ομάδας που υπηρετώ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στον AthleticRadio 104,2

Για την εικόνα του Λεβαδειακού: «Μακάρι να είμαστε εκτός όπως και στην έδρα μας. Δυστυχώς παρουσιάζουμε πολλές μεταπτώσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και η μη καλή εικόνα στα εκτός είναι κάτι που μας προβληματίζει. Εκτός Λιβαδειάς η ομάδα έχει συγκεντρώσει μόνο ένα βαθμό. Κακά τα ψέματα ο Λεβαδειακός γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά και αν βελτιωθεί πίσω θα μπορεί να πάρει και βαθμούς εκτός έδρας. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα μπροστά, αλλά δυστυχώς από τη μέση και πίσω, υπάρχει μια κακομορφία που προσπαθούμε να την λύσουμε. Μοναδικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για την αμυντική βελτίωση που υπάρχει κατά την διάρκεια της παρουσίας του Νίκου Καραγεωργιου στην ομάδα: «Υπάρχει βελτίωση αλλά εκτός έδρας θα πρέπει η ομάδα να δείξει στιβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Την Κυριακή θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο ΟΦΗ είχε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στο Περιστέρι και θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι».

Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: «Τον είδα και με τον καινούργιο προπονητή και με το παλιο σε αρκετά παιχνίδι. Τεράστιες αλλαγές στην απόδοση δεν έχει. Έχει γίνει πιο αποτελεσματικός και έχει καλύτερη ψυχολογία. Έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και κακά τα ψέματα οι περισσότερες μπαλιές έχουν αποδέκτη τον Θανάση Παπάζογλου, με τους αντιπάλους να προσαρμόζονται σε αυτόν. Θα εστιάσουμε και εμείς πάνω σε αυτό.Η δύναμη του κόσμου την μεταμορφώνει στο Γεντί Κουλέ. Νομίζω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο».

Για το πως βλέπει το παιχνίδι της Κυριακής: «Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί. Τα τελευταία χρόνια πάντως δεν τα καταφέρνει καλά με τον Λεβαδειακό και ελπίζουμε να πάρουμε κάτι. Κακά τα ψέματα όλοι εδώ θεωρούμε πως είναι το φαβορί και αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θα είναι τεράστια επιτυχία για μας. Όλα οδηγούν πως θα δούμε ένα ωραία και αμφίρροπο παιχνίδι την Κυριακή».

Για το αν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει ο ΟΦΗ: «Όχι δεν το πιστεύω. Ο ΟΦΗ θα έχει καλή συγκομιδή. Έχει τρία παιχνίδια που μπορεί να πάρει πολλούς βαθμούς και να κλείσει καλά το 1ο γύρο».

Για τον ίδιο: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Όσο αλλάζεις επίπεδο σε βοηθάει και νομίζω δεν υπάρχει καμία σχέση σε αυτό που ζούσα και αυτό που ζω τώρα. Πραγματικά θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο όσο περισσότερο γίνεται».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Είναι πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Η ομάδα που ξεχωρίζει είναι ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων δεύτερης ταχύτητας που είναι ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης και από εκεί και πέρα δεν ξεχωρίζει καμία ομάδα και όλες είναι το ίδιο. Κάποια στιγμή θα γίνουνε και οι διαφορές Από την 5η θέση όλες οι ομάδες είναι το ίδιο. Όλοι μπορούν να να κερδίσουν τους άλλος και να χάσουν όλοι από όλους. Είναι πολύ μικρές διαφορές. Η μόνη ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει την 5αδα και να μπει σφήνα είναι η Ξάνθη νομίζω επειδή την ξέρω γιατί δούλεψα και εκεί. Όλες οι άλλες ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία και μια άνετη παραμονή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook