Ο παίκτης που έλειψε από τον ΟΦΗ, περισσότερο από κάθε άλλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντρέας Λαμπρόπουλος έπιασε μπάλα μετά από 40 ημέρες και το Gentikoule αναλύει γιατί ο Πατρινός μέσος αποτέλεσε την αιτία να ξεχαρβαλωθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

O “Λαμπρό” πέρυσι έπαιξε στα 23 από τα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος: Ουσιαστικά, μετά το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά όταν και πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ – δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Ακολούθησε ένα τρομερό δίμηνο Δεκέμβριος – Ιανουάριος όπου ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αναδείχθηκε σε ηγέτη του ΟΦΗ χάρις στα συνεχόμενα γκολ που πέτυχε αλλά και τις ασίστ που έδωσε.

Ειδικά σε αυτόν τον τομέα πρώτευσε στην Σούπερ Λιγκ καθώς τελείωσε το πρωτάθλημα με 8 τελικές πάσες – αριθμός που τον κατέταξε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Την φετινή σαιζόν, ο ΟΦΗ… Λαμπρόπουλο δεν είδε ουσιαστικά. Τα “φεύγω – μένω”, χωρίς να έχει αποκλειστικά ο ίδιος την ευθύνη, τον έθεσαν εκτός ομάδας αφού ο ίδιος ήταν ουσιαστικά με το τηλέφωνο στο χέρι περιμένοντας τα νεότερα για την μεταγραφή του στην Αγγλία.

Μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ και ο ίδιος παρέμεινε στον ΟΦΗ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά όπου αγωνίστηκε 17 λεπτά και ενώ άρχιζε να βρίσκει ρυθμό – πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο Καραϊσκάκη – ήρθε ο τραυματισμός από το πουθενά.

Έτσι, ο ΟΦΗ έχασε τον παίκτη που έδινε την έξτρα πάσα και το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Πρώτα ο Δερμιτζάκης και στην συνέχεια ο Σα Πίντο δεν βρήκαν τον ποδοσφαιριστή που θα μεταφέρει σωστά και υποδειγματικά την μπάλα από το κέντρο στην επίθεση. Ο ίδιος επιστρέφει σιγά – σιγά και είναι δεδομένο ότι η δική του επιστροφή θα λύσει αρκετά προβλήματα στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook