«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL

Με δυο γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι Περογαμβράκης και Λαμπρόπουλος έκαναν ατομικό και η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη.

Sportday: ΠΟΝΑΕΙ Ο “ΠΕΡΟ”
Ούτε χθες προπονήθηκε ο Αλέξης Περογαμβράκης. Οι εκτιμήσεις πλέον αρχίζουν και αλλάζουν. Ενώ αρχικά εκφραζόταν αισιοδοξία για τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό, τώρα θεωρείται δύσκολο να προλάβει ο 26χρονος παίκτης το κυριακάτικο παιχνίδι. O Περογαμβράκης εξακολουθεί να πονάει και ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα δει τις επόμενες μέρες αν τελικά μπορεί να τον υπολογίζει.
ΦΩΣ: Μονόδρομος γιο τον ΟΦΗ…
Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Η πολύ άσχημη εμφάνιση στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο έχει καταστήσει σημαντικό το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Πάνω που ο ΟΦΗ έδειχνε να βρίσκει τη φόρμα του, η με κάτω τα χέρια ήττα από του^ «κυανόλευκους» ήρθε να υπενθυμίσει πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Το σύνθημα που κυριαρχεί στην ομάδα του Ηρακλείου ενόψει του αγώνα με τους Βοιωτούς είναι «νίκη και μόνο νίκη».
Από τη στιγμή μάλιστα που οι «πράσινοι» έχουν δύο βαθμούς περισσότερους, το τρίποντο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Το βέβαιο είναι ότι αρωγός στην προσπάθεια κατάκτησης του νικηφόρου αποτελέσματος θα είναι ο κόσμος του ΟΦΗ, που αποδεδειγμένα φέτος βρίσκεται στο πλευρό των παικτών.
Χθες έγινε προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν εντατικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι Λαμπρόπουλος και Περογαμβράκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Φραγκουλάκης. Είναι πολύ πιθανό ο Περογαμβράκης μέσα στα επόμενα 24ωρα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Σα Πίντο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ». Ο Λαμπρόπουλος ξεκίνησε τρέξιμο ύστερα από έναν μήνα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να επανέλθει στη δράση μέσα στον Ιανουάριο. Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10.00 στο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook