“Ματς 3 και παραπάνω βαθμών” το σύνθημα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στον ΟΦΗ σκέφτονται “νίκη και μόνο νίκη”.

Η ήττα και – κυρίως – η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο απέδειξε ότι στον ΟΦΗ δύσκολα χαρίζονται οι επιτυχίες και τα χαμόγελα. Η βαθμολογική συγκομιδή των 15 βαθμών σε 14 αγωνιστικές αποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ για να μπορέσει να βρει την… ησυχία του θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ. Και κυρίως θα πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο εν όψει του αγώνα με τους Βοιωτούς.

Ο Λεβαδειακός του Καραγεωργίου άλλαξε πρόσωπο με την έλευση του πρώην τεχνικού του Εργοτέλη και πλέον έρχεται στο Ηράκλειο με εντελώς διαφορετική ψυχολογία. Όπως και να’ χει, ο ΟΦΗ θα πρέπει να πάρει το τρίποντο για να βρει την ηρεμία του. Κάτι που είναι απαραίτητο αφού οι  18 βαθμοί δεν του προσφέρουν “άσυλο” όμως σίγουρα θα του δώσουν ένα… επιπλέον credit για τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο, όλοι σκέφτονται νίκη έστω και με μισό μηδέν. Άλλωστε, με τον Λεβαδειακό να έχει 2 βαθμούς παραπάνω, είναι δεδομένο ότι το τρίποντο θα έχει την δική του ξεχωριστή σημασία εν όψει των αναμετρήσεων με Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook