“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Αγώνας για τον Περογαμβράκη

Πάνω στον Αλέξη Περογαμβράκη πέφτει το επιτελείο του ΟΦΗ προκειμένου ο 26χρονος επιθετικός να είναι έτοιμος για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό. Ο Περογαμβράκης απουσίασε, λόγω τραυματισμού, από τα τρία τελευταία παιχνίδια, τα δύο με Καλλονή και το προχθεσινό στο Περιστέρι. Την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ», όμως. ο Ρικάρντο Σα Πίντο τον θέλει. Από εκεί και πέρα. τον Πορτογάλο τεχνικό τον προβληματίζουν τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του. Εξαιρετική οίον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλονή, κακός στα δύο επόμενα ματς.

Goal

Επιστρέφει ο Λαμπρόπουλος

H ήπα στο Περιστέρι έχει ήδη ξεχαστεί στον ΟΦΗ. Anavtes στο «στρατόπεδο» των Κρητικών αποδέχθηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου tous και στρέφουν την προσοχή tous για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Στα «συν» για τον Σα Πίντο η επιστροφή του Λαμπρόπουλου που αποθεραπεύτηκε. Ελπίδες να παίξει έχει ο Περογαμβράκης.

ΦΩΣ

Ανασύνταξη δυνάμεων στο Ηράκλειο

Η ήττα στο Περιστέρι κάπου κλόνισε τους ανθρώπους του ΟΦΗ που προσδοκούσαν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο και οπωσδήποτε μεγαλύτερη αντίσταση απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας. Προκειμένου λοιπόν να προλάβει τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις ο Ρικάρντο Σα Πίντο ύψωσε από την πρώτη στιγμή… ασπίδα στους παίκτες, μιλώντας για «αντίπαλο άλλου επιπέδου», αφού είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τους παίκτες και τον κόσμο προσηλωμένους στην προσπάθεια που θα γίνει στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Αρχής γενομένης από αυτό που ακολουθεί με τον Αεβαδειακό ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις στο εσωτερικό της ομάδας ώστε ο ΟΦΗ να καταφέρει να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειάζεται και να μπορέσει να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον δεύτερο γύρο. Ο Σα Πίντο και οι άνθρωποι της διοίκησης θα προσπαθήσουν από σήμερα να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών ώστε να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα τρία συνεχόμενα ματς της επόμενης εβδομάδας.
Το γεγονός-αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τα δεδομένα που προέκυψαν από την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ που τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στον ρυθμό του Ατρόμητου. Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι οι πιθανότητες ετοιμότητας του Περογαμβράκη για το ματς με τον Αεβαδειακό είναι αρκετά αυξημένες, καθώς ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει ανεβάσει τους ρυθμούς του και θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό, ακόμη και σήμερα, να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Λαμπρόπουλος που επέστρεψε στο Ηράκλειο.
Όχι ότι θα υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής, αλλά σίγουρα η επιστροφή του και μόνο είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook