Να μην χάσει την έξωθεν, καλή μαρτυρία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα λάθη, τα πως και τα γιατί της ήττας στο Περιστέρι τα αναλύσαμε αν και η αλήθεια είναι ότι σε ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ωστόσο, για τον ΟΦΗ προέχει να μην χάσει αυτό που με κόπο δημιούργησε μέσα σε 40 ημέρες.

Την συνέπεια που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η οποία αφορά τις επιδόσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Ειδικά, μέσα στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τα πάνω του ψυχολογικά και μπορεί να είχε απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, όμως η εμφάνιση στο παιχνίδι του κυπέλλου ήταν… ένα βήμα προς τα μπροστά. Έστω και αν ήρθε το ανάποδο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ξεκινάει άμεσα και είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο…black jack του πρώτου γύρου. Το νούμερο 21 θα είναι το ιδανικό ως αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας στον πρώτο γύρο – με βάση μάλιστα τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν μετά το μέτριο ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Έτσι, όπως είναι τα πράγματα, το 2Χ2 μέσα στο Ηράκλειο επιβάλλεται να γίνει προκειμένου να φύγει ένα μεγάλο μέρος του άγχους που υπάρχει και το οποίο είναι αλήθεια ότι θα υπάρχει μέχρι ο ΟΦΗ να καταφέρει να πιάσει το πρώτο βαθμολογικό “μαξιλαράκι” των +30 πόντων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook