Kάλαϊτζιτς: “Φταίμε όλοι για την ήττα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό εστίασε πλέον ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μιλώντας στη NOVA που στάθηκε στην κακή παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Συνολικά ήμασταν όλοι κακοί, φταίνε όλοι οι παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι μπήκαμε καλύτερα από το πρώτο. Σήμερα ήμασταν πιστεύω σε όλο το παιχνίδι πολύ καλοί, δεν συνεχίσαμε τα προηγούμενα ματς που κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ατρόμητου γιατί άξιζαν σήμερα τη νίκη» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρβου αμυντικού μέσου που στην συνέχεια πρόσθεσε λέγοντας ότι σίγουρα συνολικά ήμασταν όλοι κακοί. Δεν φταίει μόνο η άμυνα, όλοι οι παίκτες φταίνε για τη σημερινή εμφάνιση και πρέπει ν’ ανεβάσουμε την απόδοση από το επόμενο παιχνίδι και να λειτουργούμε καλύτερα”.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό υπογράμμισε ότι σίγουρα το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη από το σημερινό ματς και πιστεύω θα είμαστε πολύ καλύτεροι από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook