Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ο Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο μιλώντας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το ματς με τον Ατρόμητο στάθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και υπερασπίστηκε τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση υπογράμμισε ότι: “Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, καλούς παίκτες που παίζει σε διαφορετικό επίπεδο και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Έχουν περισσότερες λύσεις, διαφορετικές ικανότητες και δυνατότητες σε πολλά πράγματα που εμείς δεν έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε διαφορετικά τα πράγματα από ότι στο πρώτο. Αν παίζαμε σε όλο τον αγώνα, όπως παίζαμε στο δεύτερο ημίχρονο τότε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε σωστά, κάναμε πολλά ατομικά λάθη και όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες τότε το πληρώνεις. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση σε πολλά σημεία του παιχνιδιού όπως στις στημένες φάσεις όπου είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Και αν παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο όπως στο δεύτερο, δηλαδή με μεγαλύτερη υπομονή τότε οπωσδήποτε θα είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Όσον αφορά την μέχρι τώρα παρουσία του πρόσθεσε λέγοντας ότι “οπωσδήποτε τα πράγματα είναι καλύτερα, έχουμε πάρει 10 βαθμούς στο διάστημα που είμαι στην ομάδα. Ακόμα και όταν κερδίζουμε, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και μπροστά μας έχουμε αρκετή δουλειά. Θα είναι μια μάχη μέχρι το τέλος. Και πριν έρθω στην ομάδα, αυτή είχε κάνει καλά παιχνίδια και τώρα έχει κάνει καλά παιχνίδια. Σημασία έχει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας” ενώ για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του ΟΦΗ ο Σα Πίντο πρόσθεσε: “Θα συνεχίσω να δουλεύω με τους παίκτες που έχω μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και μετά τις 21 Δεκεμβρίου θα μπορούμε να πούμε περισσότερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook