Όλα του ΟΦΗ… δύσκολα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κόπωση, το 3ο συνεχόμενο 90λεπτο για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και η αδράνεια στις φάσεις των γκολ έφεραν την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολο και οι συνθήκες με τις οποίες προετοιμάστηκε ο ΟΦΗ το έκανε ακόμα δυσκολότερο. Ο Σα Πίντο στηρίζεται σε 11 παίκτες που έβγαλαν μια δύσκολη εβδομάδα παίζοντας σε τρίτο συνεχόμενο 90λεπτο. Κατά συνέπεια δεν υπήραν οι απαιτούμενες δυνάμεις και το καθαρό μυαλό που θα ήθελε ο Πορτογάλος. Ο Σα Πίντο έκανε τις δύο, αναμενόμενες, αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κυπέλλου παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με 4-4-1-1. Ο Φερνάντεζ ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο και Τριποτσέρης στην άμυνα ενώ την τετράδα στην μεσαία γραμμή αποτελούσαν οι Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε, Κουτσιανικούλη με τον Όγιος να παίζει πίσω από τον Παπάζογλου.

Το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης ήταν τραγικό για τον ΟΦΗ που δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, έκανε συνεχή λάθη στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να οπισθοχωρεί συνεχώς. Στο 17′ η υπεροχή του Ατρομήτου καρποφόρησε όταν οι παίκτες του ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και ο Μπρίτο με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Σε ένα γκολ που είναι οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Παπαδόπουλος ήταν ένα μέτρο μπροστά από την άμυνα του ΟΦΗ. Μετά το 20′ ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός όμως Όγιος και Κουτσιανικούλης δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Τζενάμο. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Νάστος με κεφαλιά έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Με το 2-0 στην πλάτη, ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα αφού οι παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έδωσαν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ενώ στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Πορτογάλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μακουκούλα όμως στο 86′ ο Ούμπιδες πέρασε σαν σταματημένη την άμυνα του ΟΦΗ έδωσε στον Παπαδόπουλο που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook