«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 8 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
ΦΩΣ: ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 Η ήττα από την Καλλονή στο Κύπελλο δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τη διάθεση και την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Άλλωστε ευθύς εξ αρχής ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα για την ομάδα του Ηρακλείου αποτελεί η πορεία της στο πρωτάθλημα. Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ. Η ίωση του Γκαλέτι στα μέσα της εβδομάδας δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Ο Αργεντινός ήταν το τελευταίο πρόβλημα για την ομάδα του Ηρακλείου, μιας και οι περιπτώσεις των Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη και Λαμπρόπουλου είναι δεδομένες εδώ και αρκετές ημέρες και από ό,τι φαίνεται μόνο ο πρώτος έχει κάποιες ελπίδες να επιστρέψει πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Ο Σα Πίντο δεν υπολογίζει σε αυτούς για το σημερινό παιχνίδι και με βάση τις κινήσεις του τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σχήμα αποτελούμενο από τους: Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρη, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου. Στη διάθεσή του θα βρίσκονται και οι: Δασκαλάκης, Στάθης.
Μονιάκης, Δάμιανάκης, Βερόν, Κυζιρίδης, Μπανούσης, Μακουκούλα.
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday:Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκαλέτι
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΟΦΗ
Χωρίς τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ταξίδεψε ο ΟΦΗ στην Αθήνα για το σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο.
Αυτή τη φορά η επίσημη αιτιολογία έκανε λόγο για ίωση αλλά στην πραγματικότητα είναι μια βολική δικαιολογία για όλους. Ο Αργεντινός δεν βρίσκεται στα σχέδια του Ρικάρντο Σα Πίντο και το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος ο παίκτης.
Ετσι αυξάνονται οι ενδείξεις ότι τον Ιανουάριο πιθανότητα θα λυθεί το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα.
Σε σύγκριση με την αρχική ενδεκάδα που αντιμετώπισε την Καλλονή στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, το σημερινό σχήμα στο Περιστέρι αναμένεται να έχει δύο αλλαγές. Συγκεκριμένα, επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια ο Ντάνι Φερνάντες μια και ο Σήψης Δασκαλάκης ήταν μοιραίος παίκτης την περασμένη Τετάρτη, ενώ στη θέση του Ματίας Βερόν θα παίξει ο Ζέλικο Καλάιτζιτς. 0 Αργεντινός δεν ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό στην ευκαιρία που ίου έδωσε ο ΐίΜυιοίοζ κι άσι επιστρέφει στον πάγκο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης. Φραγκουλάκης. Λαμπρόπουλος και οι Ζβασίγια. Νιμανί. Φαζός. Αγριμάκης. Γιαγκιόζης. Βιτώρος. Ροβίθης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook