Nα δώσει συνέχεια στο σερί…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τις νίκες με Απόλλωνα και Καλλονή, ο ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει το αήττητο και στο Περιστέρι (LIVE 17:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) κόντρα στον Ατρόμητο στοχεύοντας σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Oι “ασπρόμαυροι” θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα με πρωταρχικό στόχο να μην φύγουν με άδεια χέρια από το Περιστέρι.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει αναλύσει το παιχνίδι του Ατρομήτου στους παίκτες του και περιμένει από αυτούς να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα.  Ο Πορτογάλος τεχνικός για την σημερινή αναμέτρηση δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντες μετά την απουσία του στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλονή θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα είναι ο Μπούρμπος, αριστερό ο Μιλιάζες, με τους Ζόρο και Τριποτσέρη να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Μακρής και Κάλαιτζιτς θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Ζε  και Κουτσιανικούλη να είναι στα άκρα και τον Όγιος πίσω από τον προωθημένο Παπάζογλου.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Σα Πίντο είναι οι

Δασκαλάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Όγιος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κυζιρίδης, Ζε Εντουάρντο, Μπανούσης και Μακουκούλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook