«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
SPORTDAY:«ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ…»
O Θανάσης Παπάζογλου (φωτό) παρέλαβε χθες το βραβείο του MVP της 13ης αγωνιστικής και στις καθιερωμένες δηλώσεις εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.
«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο μας και ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. αλλά ξέρουμε όμως και τις δυνατότητες μας.
Εχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αν το πιστέψουμε και είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον Ατρόμητο επισημαίνει καθημερινά στους παίκτες του και ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας για το Περιστέρι. Οι γνωστοί τραυματίες, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης. Φραγκουλάκης, δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.
GOAL: Ίωση ο Γκαλέτι 
Εκτός προπόνησης του ΟΦΗ έμεινε χθες λόγω ίωσης  ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και πιθανότατα δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο.
Αλλωστε, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Από κει και πέρα, εν όψει Περιστερίου ο Θανάσης Παπάζογλου κατά τη βράβευση του ως MVP της 13ns αγωνιστικγκ τόνισε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο μας και ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ξέρουμε την ομάδα μας καις τις δυνατότητες μας».
Παπάζογλου: “Θα μας πεισμώσει”
 Το βραβείο του Μ VP παρέλαβε χθες ο Θανάσης Παπάζογλου. Το αφιέρωσε στην ομάδα του, τον ΟΦΗ, και αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο επιθετικός παρέλαβε το βραβείο από τον Μενέλαο Βλατά, ιδιοκτήτη της εταιρείας Fresh Snack που αποτελεί έναν εκ των χορηγών της ΠΑΕ. «Με αυτό το βραβείο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις, αλλά σίγουρα είναι κάτι ευχάριστο. Η ομάδα περιμένει πολλά από εμένα, είμαι στην ευχάριστη θέση να παίρνω ένα βραβείο για την απόδοση μου, από εκεί και πέρα θα συνεχίσω την προσπάθεια μου, ώστε να γίνουν αρκετά τα βραβεία», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Θανάση Παπάζογλου, που στη συνέχεια σχολίασε την ήττα από την Καλλονή: «Ήταν μια ήττα που ήρθε με άδοξο τρόπο, καθώς εμείς μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα έφερε έτσι η τύχη, ώστε να χάσουμε με αυτό τον τρόπο που χάσαμε. Δεν νομίζω όμως ότι θα μας ρίξει ψυχολογικά αυτή η ήττα, ίσα ίσα θα μας πεισμώσει παραπάνω, ώστε από την Κυριακή να συνεχίσουμε τα επιτυχημένα αποτελέσματα». Όσον αφορά το πού αφιερώνει το βραβείο, ο «Παπ» το αφιέρωσε σε όλη την ομάδα: «Θα ήθελα αυτό το βραβείο να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά που κάνουν τεράστια προσπάθεια από την αρχή του πρωταθλήματος. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα και έχουμε ακούσει πολλά, άλλα δικαιολογημένα, άλλα όχι τόσο, και για αυτό θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, στους παίκτες, στον προπονητή και σε όλους όσους προσπαθούν καθημερινό μέσα στο γήπεδο». Στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα ιδιαίτερο | παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλό μας και ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ξέρουμε όμως και τις δυνατότητές μας, έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αν το πιστεύουμε και είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Κρίνεται σήμερα του Γκαλέτι
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προσβλήθηκε από ίωση και δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση. Ο Αργεντινός άσος, που βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί, αναμενόταν να είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει Ατρόμητου Με βάση την τελευταία εξέλιξη μάλλον θα καθυστερήσει η επάνοδος του Γκαλέτι στην ενεργό δράση, αλλά σήμερα θα κριθεί αν θα συμπε ριληφθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Τέλος σίγουρα εκτός πλάνων του Σα Πίντο παραμένουν οι τραυματίες Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος και Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook