Μεγαλύτερος αντίπαλος η κόπωση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πάει στο Περιστέρι για το θετικό αποτέλεσμα όμως τα συνεχόμενα ματς και το “φόρτωμα” των βασικών παικτών αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα για την ομάδα.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είχε την δυνατότητα να ξεκουράσει στο ματς κυπέλλου κάποιον από τους παίκτες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στο πρόγραμμα τους και κατά συνέπεια δεν προμηνύονται αλλαγές στην 11αδα, πέραν των συνηθισμένων: Φερνάντεζ αντί Δασκαλάκη και Κάλαϊτζιτς αντί Βερόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να ανακάτευε την τράπουλα ωστόσο η έλλειψη επιλογών δεν του έδωσε την δυνατότητα να το κάνει αυτό με αποτέλεσμα να πηγαίνει ο ΟΦΗ με… “συνταγή” Ριζούπολης και Καλλονής. Και όντως η κόπωση αποτελεί τον σημαντικότερο ανασταλτικό παράγοντα για τον ΟΦΗ σε μια περίοδο όπου η ομάδα έβρισκε τα πατήματα της και παράλληλα ανέβαζε συνεχώς την απόδοση της.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στο ματς της Κυριακής όπου είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα παραταχθεί επιθετικά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook