Σε ρυθμούς Ατρόμητου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν να έχουν συνέχεια μετά τις νίκες με Απόλλωνα και Καλλονή στο πρωτάθλημα.

Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και την Καλλονή πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο παίρνοντας το απόλυτο από τις δύο αυτές αναμετρήσεις κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο και τον προπονητή τους.

Το ματς κυπέλλου με την Καλλονή αποτέλεσε ένα πισωγύρισμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να δείξε πως έχει διάρκεια αλλά και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Στην ομάδα τονίζουν πως το ματς της Τετάρτης ήταν μια κακή παρένθεση και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου στόχος είναι η ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεδομένο των απουσιών των Φραγκουλάκη, Περογαμβράκη και Λαμπρόπουλου, ο Σα Πίντο δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές ενώ σε σχέση με το ματς κυπέλλου με την Καλλονή φανέλα βασικού θα πάρουν οι Φερνάντες και Κάλαϊτζιτς. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook