135 λεπτά… οδηγός για το Περιστέρι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ζητούμενο την συνέχεια της εικόνας που παρουσίασε ο ΟΦΗ σε… 1.5 παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή, η ομάδα σκέφτεται ήδη το Περιστέρι.

Την προσεχή Κυριακή, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Και μιλάμε αποδεδειγμένα για μια πραγματική ομάδα όπως είναι αυτή του Ατρομήτου. Επιπλέον, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, σημασία έχει για τον ΟΦΗ να μπορέσει να έχει ανάλογη, αγωνιστική, συνέπεια με αυτήν που παρουσίασε κόντρα στα δύο παιχνίδια με την Καλλονή.

Τα 90 λεπτά του αγώνα πρωταθλήματος και τα 45 αυτού για το κύπελλο όπου είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα. Αυτά τα 135 λεπτά αγωνιστικού χρόνου, είναι οδηγός για τον Ρικάρντο Σα Πίντο και τους ποδοσφαιριστές του που κορυφώνουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Χρόνος βέβαια για ξεκούραση δεν υπάρχει, όπως και οι επιπλέον λύσεις και αυτό το γεγονός από μόνο του είναι ενδεικτικό του βαθμού δυσκολίας που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Μεγάλες αλλαγές στην 11αδα δεν πρόκειται να γίνουν με τους Φερνάντεζ, Κάλαϊτζιτς να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και πλέον η αλήθεια είναι ότι εκείνοι καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook