Σα Πίντο: “Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά ούτε και να χάσουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Ρικάρνο Σα Πίντο παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν απόδωσε καλό ποδόσφαιρο στην σημερινή αναμέτρηση με την Καλλονή, ωστόσο τόνισε πως παρ΄όλα αυτά δεν άξιζε να χάσει το παιχνίδι. 

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Σχετικά με το παιχνίδι έχω να πω πως  δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε πρεσινγκ και τα στοιχειά που είπαμε πριν το παιχνίδι. Δεν ειχαμε την ηρεμία να κυκλοφορήσουμε την μπάλα άλλα παρ΄ολα αυτά νομίζω πως δείξαμε κάποια άλλα πράγματα. Ο αντίπαλος σε όλο το παιχνίδι είχε μια ευκαιρία και μια σέντρα. Φυσικά είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα.  Δεν παίξαμε καλά όπως κάναμε την Κυριακή και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά ούτε και να χάσουμε. Δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε σήμερα το πρώτο ημίχρονο και έχουν ακόμα ένα για να ανατρέψουμε το σκορ και να να προκριθούμε και θα πάμε για αυτό. Δεν είχαμε την ποιότητα που θέλαμε  αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο τελευταία, που δεν αποτυπώνεται ακόμα στην βαθμολογία άλλα το δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα ήταν μια κακή ημέρα για  εμάς αλλά νομίζω πως πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Κάναμε τις αλλαγές που κάναμε γιατί τα παιδιά έχουν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλαμε να πάρουμε ένα ρίσκο στο παιχνίδι.

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον Ατρόμο που ακολουθεί ο Σα Πίντο είπε

Θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο παραπάνω. Έχουν ποιότητα και παίζουν καλό ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται και από την θέση τους στην βαθμολογία. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα για το καλύτερο.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook