Σιδεράκης και νωθρότητα έδωσαν το προβάδισμα στην Καλλονή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχανε τις ευκαιρίες βλέποντας τον Σιδεράκη να πιάνει τα πάντα και η Καλλονή με την μοναδική ευκαιρία στο παιχνίδι πήρε τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και η πρώτη μεγάλη φάση σημειώθηκε στο 6ο λεπτό όταν ο Όγιος έβγαλε την σέντρα για τον Παπάζογλου που έκανε το γύρισμα όμως ο Σιδεράκης κράτησε το μηδέν απομακρύνοντας δύσκολα με τα πόδια.

Η Καλλονή εμφανίστηκε πιο διαβασμένη σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Μαντζουράκη να βάζει στόπερ τον Βάλιο που ήταν στα… “κυβικά” του Παπάζογλου με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία μεταθέτοντας στα αριστερά τον Λεάντρο. Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο ωστόσο ήρθαν ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ζε, Κουτσιανικούλη να κάνουν τα σουτ όμως ο Σιδεράκης απέκρουσε δύσκολα διατηρώντας το 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν απειλητικοί όμως στο 32′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Περόνε έκανε το πλασέ όμως ο Δασκαλάκης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν στην εστία του. Δέκα λεπτά αργότερα η Καλλονή έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Περόνε που είδε την κίτρινη για “θέατρο” σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σα Πίντο έβγαλε τον Βερόν περνώντας στην θέση του τον Κάλαϊτζιτς προκειμένου να πάρει τα τρεξίματα στην μεσαία γραμμή. Η μαζική άμυνα της Καλλονής που οπισθοχώρησε παίζοντας με παίκτη λιγότερο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον ΟΦΗ που δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Ο Πορτογάλος τα έπαιζε όλα για όλα και πέρασε στο παιχνίδι τον Μακουκούλα αντί του Μακρή προκειμένου να πιέσει την άμυνα της Καλλονής.

Και ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι θα έληγε 0-0, ήρθε το γκολ από το πουθενά για την Καλλονή όταν στο 83′ ο Ποντάνι εκτέλεσε το φάουλ, ο Δασκαλάκης έκανε λάθος εκτίμηση και ο Καζάκης με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα το προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιανουαρίου.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook