“Νίκη με την Καλλονή για να πάρει αξία το διπλό” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μπούρμπος μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΟΦΗ με την Vodafone, τόνισε ότι χρειάζεται να δείξει η ομάδα την ίδια σοβαρότητα με αυτήν που έχει παρουσιάσει στα τελευταία ματς.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Καλλονή με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και όπως τόνισε ο αρχηγός του ΟΦΗ “για να αποκτήσει αξία η νίκη επί του Απόλλωνα, πρέπει να κερδίσουμε και την Καλλονή. Θέλουμε τη νίκη προκειμένου να ανέβουμε βαθμολογικά. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα παιχνίδι. Όλοι οι μήνες είναι κρίσιμοι και με την ίδια σοβαρότητα που κοιτάζαμε τα προηγούμενα παιχνίδια, θα κοιτάξουμε και τα επόμενα”.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, επανέρχονται οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αντίπαλος είναι η Καλλονή των τριών συνεχόμενων νικών, ωστόσο ο Χρήστος Μπούρμπος υπογράμμισε ότι: “Όλες οι ομάδες είναι υπολογίσιμες και πρέπει να τις κοιτάζουμε όλες με την ίδια σοβαρότητα ώστε να έχουμε την ανάλογη σοβαρότητα. Έτσι, πρέπει να κοιτάζουμε όλα τα παιχνίδια προκειμένου να είμαστε αυτοί που πρέπει στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος”.

Σχετικά με την συνεργασία με την Vodafone, επισήμανε ότι “θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Vodafone που βρίσκεται κοντά μας και εύχομαι να βρεθούν και άλλοι χορηγοί ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Αν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα, δεν πηγαίνει καλά και το υπόλοιπο κομμάτι που αφορά τον σύλλογο”.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook