“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ένα εισιτήριο δώρο

Στα δύο εισιτήρια, το τρίτο δώρο! Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε ηως όποιοι φίλαθλοι αγοράσουν δύο εισιτήρια για τους επερχόμενους αγώνες με την Καλλονή (Super League και Κύπελλο), θα πάρουν δωρεάν ένα ακόμη για τον αγώνα της άλλης Τετάρτης.
Η προσφορά ισχύει για τα εισιτήρια στις θύρες 6 και 8. Με 20 ευρώ στην «6» θα παίρνει κάποιος τρία εισιτήρια και το αντίστοιχο ποσό για την «8» θα είναι 25 ευρώ.
Η διοίκηση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ θέλει το γήπεδο γεμάτο στα δύο αυτά παιχνίδια κι αισιοδοξεί ότι εν πολλοίς θα το καταφέρει, αφού το «διπλό» στη Ριζούπολη. το πρώτο μακριά από την Κρήτη έπειτα από 21 μήνες (!). έχει τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
τραυματίες Οσον αφορά την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τη λεσβιακή ομάδα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», το απουσιολόγιο του Ρικάρντο Σα Πίντο στον ΟΦΗ αναγράφει κάμποσα ονόματα. Συγκεκριμένα, οι τραυματίες Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Αλέξης Περογαμβράκης και Μιχάλης Φραγκουλάκης έχουν τεθεί νοκ άουτ απο την αναμέτρηση. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες με προβλήματα. Χθες. ο Γιώργος Μακρής κι ο Θοδωρής Τριποτσέρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Για τον «Τρίπο» πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιζε από τη 2η αγωνιστική με επιβαρυμένο τον δικέφαλο, ενώ στη Ριζούπολη έπαθε διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί έκτοτε.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο. Η σημερινή προπόνηση έχει οριστεί για τις 10:30.

ΦΩΣ

Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το κύπελλο

Η επικράτηση στη Ριζούπολη ανέβασε την αισιοδοξία στα αποδυτήρια του ΟΦΗ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το μυαλό των όλων είναι στο ματς της προσεχούς αγωνιστικής με την Καλλονή. Οπως παραδέχονται οι ίδιοι οι Ηρακλειώτες, βάζουν σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι που, ακολουθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, και πάλι με την Καλλονή στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ο Σα Πίντο πάντως σκέφτεται «πακέτο» τα παιχνίδια αυτά, καθώς ο ΟΦΗ θα υποχρεωθεί μέσα σε οκτώ ημέρες να δώσει τρία ματς (ακολουθεί ο Ατρόμητος στο Περιστέρι), γεγονός που κάνει δύσκολη την αποστολή της ηρακλειώτικης ομάδας μετά μάλιστα και τη μείωση του ετοιμοπόλεμου ράστερ, είτε με την αποχώρηση των Νιμανί και Ζβασίγια είτε με τους τραυματισμούς των Λαμπρόπουλου, Περογαμβράκη και Φραγκουλάκη που δεν υπολογίζονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, τουλάχιστον μέχρι να περάσουν τα τρία αυτά παιχνίδια. Ο τεχνικός του ΟΦΗ προτίθεται να κάνει διαχείριση υλικού, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Καλλονή, το οποίο πάντως είναι το πιο σημαντικό στις εκτιμήσεις τις δικές του αλλά και της υπόλοιπης ομάδας.
Την ίδια ώρα, τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Ηράκλειο και αφορούν αρχικά τον Δημήτρη Σιαλμά και στη συνέχεια τον 20χρονο Πορτογάλο αμυντικό Ζοάο Μάριο.
Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, για την ώρα όμως και για προφανείς λόγους ούτε η διοίκηση ούτε και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλουν να έρθουν στην επιφάνεια ονόματα και θέσεις που ενδιαφέρουν την ΠΑ Ε, προκειμένου γα διατηρηθούν σε εγρήγορση όλοι οι παίκτες.

Goal

«Νοη stop» ο Τριποτσέρης

O ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (L080 λεπτά) στο φετινό πρωτάθλημα είναι από την Κυριακή ο Θοδωρής Τριποτσέρης.
Ο 27χρονος στόπερ άφησε… πίσω του τον Σήφη Δασκαλάκη που δεν αγωνίστηκε στη Ριζούπολη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε αρκετά ματς έχει σφίξει τα δόντια αγωνιζόμενος με ενοχλήσεις. Οπως έγινε και κόντρα στον Απόλλωνα παίζοντας για μεγάλο διάστημα με διάστρεμμα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook