“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Νόμος Σα Πίντο

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του ο Σα Πίντο. 0 Πορτογάλος τεχνικός έχει σφίξει τα λουριά στους ποδοσφαιριστές του τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου επιβάλλοντας τον δικό του… νόμο. Εχοντας διαπιστώσει ότι στη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων του ο ΟΦΗ δέχεται γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αφού πρώτα επέρχεται κούραση, έχει εστιάσει ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς των προπονήσεων στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ακόμη με τη βοήθεια των ανθρώπων του τσεκάρει την εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών του, προειδοποιώντας ότι θα είναι αμείλικτος σε κρούσματα απειθαρχίας ή παραβίασης του ωραρίου. Ο Σα Πίντο ήρθε στην Ελλάδα για να πετύχει κι έχει επαναφέρει την απόλυτη πειθαρχία στα αποδυτήρια των «μελανόλευκων».

Sportday

Φιλικό με Εργοτέλη

Ο Ρικόρντο Σα Πίντο ήθελε να διεξαχθεί ένα φιλικό το Σαββατοκύριακο, για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες του ΟΦΗ από τις δυνατές προπονήσεις και η επιθυμία του ικανοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι άνθρωποι της ομάδας συμφώνησαν με τον Εργοτέλη για φιλικό το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ», σης 11 το πρωί του Σαββάτου, με κλειστές πόρτες για φιλάθλους και Μ ΜΕ.
Βέβαια, το ερώτημα είναι ποιοι παίκτες θα συμμετάσχουν στο μεθαυριανό φιλικό, μια και τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Από τη χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ απουσίασαν οι Μακουκούλα, Φραγκουλάκης. οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Βερόν, οι οποίοι αρκέστηκαν σε θεραπεία. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό, μια και ο Σα Πίντο θέλει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των παικτων του.

ΦΩΣ

Σε δύο άξονες ρίχνει βάρος ο Σα Πίντο
Σε δύο άξονες ρίχνει βάρος ο Σα Πίντο Σε δύο βασικούς τομείς επικεντρώνεται -και αποσκοπεί- η μίνι προετοιμασία που εφαρμόζει ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο διάστημα της διακοπής. Ο ένας έχει να κάνει με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών του ΟΦΗ, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του και ανθρώπους της ΠΑΕ ότι δεν βρίσκεται στα επίπεδα που ο ίδιος επιθυμεί. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός αναλώνεται καθημερινά σε επαναλαμβανόμενες ασκήσεις τακτικής προκειμένου να περάσει στους παίκτες κάποια στοιχεία του παιχνιδιού που ο ίδιος επιθυμεί να παρουσιάσει η ομάδα στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Την ίδια στιγμή ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες στο διάστημα αυτό και εκφράζει την αισιοδοξία ότι «όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται».
Μάλιστα ο Σα Πίντο θα ήθελε να δει στην πράξη κατά πόσον αφομοιώνονται αυτά που γίνονται καθημερινά στην προπόνηση και έχει ζητήσει να γίνει ένα φιλικό ώστε και τις εκτιμήσε% του να κάνει αλλά και οι παίκτες να διατηρήσουν τον ρυθμό τους. Γιατί Π Αλήθεια είναι ότι ο Σα Πίντο ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα του ΟΦΗ στα Γιάννινα. Από την πλευρά της ΠΑΕ γινόταν προσπάθεια για ένα φιλι-.
κό με τον Εργοτέλη, όμως για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί χωρίς και να αποκλείεται να γίνει τελικά.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Βερόν και Γκαλέτι, τους οποίους επιθυ1 μεί να έχει Ι το ταχύτερο I δυνατόν εΙ τοιμοπόλεI μους. ΠρόI κείται για Ι δύο παίκτες ί με ποιότητα ί και εμπειρίες και είναι ξεκάθαρο ότι στην παρούσα φάση μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας.
Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι και οι δύο θα υπολογίζονται για το ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στην Αθήνα, όμως κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα αρχίσουν να διαφαίνονται και τα πλάνα του Σα Πίντο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook